Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Rubik kígyó, twist

2012. március 03. 15:46 - Kinai cuccok blog

Rég szerettem volna már egy ilyen rubik kígyót mert gyerek koromból kimaradt ez az élmény.  Az eredeti 80as években készült barna verzióhoz képest jóval kisebb, 20 cm körüli hosszúságú. Mellékelték pár bonyolultabb, érdekesebb figura ábráját is. Persze sokáig már nem kötött le, de azért annyit megért. Olcsón hozzá lehetett jutni, ami a minőségén meg is látszik, sorjás, rossz minőségű műanyagból készült és elég gyorsan el is szakadt. De legalább meg tudtam hogy működik :)

Egy damil húzza szorosan össze a két szélső darabot, így a közte lévők szorosan illeszkednek egymáshoz úgy hogy közben megőrzik forgathatóságukat. Az elemek kilencven fokos pozicionálását segítő kis bütykök is gyorsan kopnak, az erőltetésre pedig könnyen elszakadt az összekötő damil. Meg sem próbáltam megjavítani.
Láttam boltokba az eredetit jóval drágábban, de a kidolgozása sokkal szebb volt és feltételezem tartósabb is. Kipróbálni jó, a pénzét megérte és pont addig tart amíg az ember meg nem unja. Rövid ideiig használható csak, gyerek kezében még hamarabb tönkre egy. Csak akkor szabad megvenni ha nem fáj a szívünk ha gyorsan ki kell dobni, amúgy meg szánjuk inkább rá a pénzt a Rubik mester termékre.

Szólj hozzá!
Címkék: teszt játék

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr524350433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása