Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Kütyük, bigyók, izék 2 - Ajánló

2017. március 28. 16:08 - Kinai cuccok blog

Ismét összegyűjtöttem pár terméket, melyek tuti megoldást nyújtanak olyan problémákra, melyek fel sem merülnének nélkülük! A jó szavazatokat kapó termékek később tesztelem is!

 

Húsvéti tojás rajzoló, kifestő robot

 

Hamarosan itt a húsvét, aki extravagáns mintájú tojásokat akar készíteni, annak ez a tojásfestő készülék kihagyhatatlan!
tojas-rajzolo-festo-robot.jpg

 

Az Inkscape nevű ingyenes, vektorgrafikus szerkesztővel lehet a mintákat elkészíteni. A mintákat USB-n keresztül lehet a készülékre tölteni. Egyetlen hátránya, hogy kb. 60 ezer forintba kerül, így várhatóan nem lesz tömegtermék.

 

Parabola tükör tűzgyújtó

 

Mindig csodáltam a különböző tűzgyújtó eszközöket, melyek kiváltják a minden szempontból megfelelő öngyújtót. Ezzel a készülékkel bármikor lehet tüzet gyújtani, ha süt a nap. Egyetlen előnye talán az, hogy nem tud elázni.
parabola-tukor-tuzgyujto.jpg

 

Színes, zenélő ledes égő

 

Ha telefonról szeretnénk a irányítani a hangulatvilágítást és a zenét, akkor ez a színes ledes, hangszórós égő neked készült!
A ledek teljesítménye hat watt, ami valóban csak arra jó, hogy egy derengő fényt adjon. A 3W-os hangszórók teljesítménye pedig egy halk zenét tesz lehetővé. A 17 dolláros ára kedvező, így egy szerethető termék.

 

led-ego-bluetooth-zenelo-szinjatszos.jpg

 



Szuper eper

Ilyen óriási eper is van, legalább is képen. Ki tudja mivel keresztezték. Keresgéltem egy ideig, hogy nem fotóboltos kép-e, túl sok találat nincs rá, így ez sincs kizárva. Mindenesetre az értékelései jók, bár eddig mindenki csak elültette. Reméljük hamarosan jönnek a termésről is képek.

orias-eper-mag.jpg


Banán usb töltő

Ha már az energiát adó gyümölcsökről volt szó, kár lenne kihagyni ezt a banán alakú akkumulátor töltőt. 18650-es akkumulátor helyezhető bele, mely teljesítménytől függően 50-80%-ra is fel tudja tölteni a telefonunkat.
Hogy milyen aksit érdemes választani, arról itt olvashattok tesztet.

kulso-akkumulator-tolto-18650-aksi-banan-alaku.jpg


Jégmentes, ital hűtő kocka, Whisky kocka

Sokan nem szeretik a jégkockát, mert felvizezi az italukat. Őket sem hagyja cserben a kínai ipar, ugyanis gyártanak/bányásznak lefagyasztható ital kockát. Anyaga szépen megmunkált kő ami az ital ízét nem befolyásolja. Egyéb paramétereiben valószínűleg más kövekhez hasonló, bár Duna kavicsot nem lenne túl elegáns felszolgálni.
ital-huto-kocka-whiskey-jegkocka.jpg

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!
Szólj hozzá!
Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr4712359805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása