Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Kütyük, bigyók, izék 4

2017. május 01. 20:45 - Kinai cuccok blog

Ismét pár érdekes terméket szeretnék bemutatni. A jó szavazatokat kapó termékeket később tesztelem is!

Nemzeti színű NeoCube!!! :)

Sokan ismerik a neodymium mágnesgolyókat. Eddig króm, arany és grafit színben láttam. Most azonban rátaláltam a nemzeti színű neocube-ra! :) Árban kicsit drágább, mint a hagyományos króm színű, de egy nemzeti színű neocube nagyon jól mutat az asztalon!

nemzeti-szinu-neocube-piros-feher-zold-neodymium-golyo-2.jpgA nemzeti színű NeoCube a GearBest-en.

 

Szuper erős külső akkumulátor (power bank)

A ROMOSS Sense 4 Plus 10400mAh-ás akkumulátora óriási kapacitásával akár négyszer is teljesen fel tudjuk tölteni a telefonunkat. Az akkumulátorok teljesítményéhez mindig szkeptikusan állok hozzá, de ennek az értékelései csupa 5 csillagot tartalmaznak. Súlya közel 300 gramm, így könnyűnek nem mondanám, de az óriási teljesítmény kárpótol mindenért. Nem csak telefont tudunk róla tölteni, hanem más 5V-os készülékhez is használhatjuk, melynek USB-s a csatlakozója, így kempingezéskor akár lámpának, ventilátornak is megfelelő, de láttam már USB-s mini kompresszort is.

romoss-sense-4-kulso-akkumulator-external-battery-pack-power-bank.jpg

Két portja segítségével akár két eszközt egyszerre is tudunk tölteni/üzemeltetni. Az akkumulátor töltöttségét ledes kjelző mutatja, így mindig tudjuk hogy mennyi energia van még benne.

ROMOSS Sense 4 Plus 10400mAh

ROMOSS Sense 4 Plus 20000mAh

Légegér és billentyűzet egyben

Ha van androidos TV okosítónk (akár a nemrég tesztelt Beelink GT1 Ultimate) akkor a bevitelhez nagy segítséget jelenthet egy fizikai billentyűzet és egér. A TK668 Wireless Air Mouse TV távirányító formájú billentyűzet és egér kombinációja. A billentyűzet másik oldalán egy TV távirányító található. Háromezer forintos ára egész kedvező.

wireless-air-mouse-qwerty-legeger.jpg

JJRC H20 Hexacopter

Egyik kedvenc quadkopterem ez a hexakopter. Apró méretű, elfér egy tenyérben, így a szobában is remekül lehet vele játszani. A hat rotorjának köszönhetően kis mérete ellenére finoman irányítható. Az akkumulátora cserélhető és külön is vásárolható, így nem csak 5 percet tudunk játszani vele. Ismeri a headless módot, vagyis a gép irányítása független attól, hogy az eleje merre néz.

jjrc-h20-hexacopter-quadkopter.jpg

Az ára igen kedvező, kevesebb mint 5000 forintért tudjuk megvásárolni a JJRC H20 Hexacoptert a GearBest-en.

Csapra szerelhető kerámiás, aktív szenes szűrő

A palackos ásványvíz alternatívájaként sokan használnak aktív szenet tartalmazó szűrővel ellátott kancsót. Sokat tud javítani a víz minőségén. Ennek egy még kényelmesebb módja az, amikor a csapba van építve a szűrő. Sajnos ennek a költsége a 100 ezer forint is elérheti, amire sokan nem áldoznának ennyit. A kényelmet és az olcsóbb kivitelezést ötvözi a csapra szerelhető, aktív szenes szűrő. A kancsós vízszűrőhöz hasonlóan működik, az aktív szén nagy felülete rengeteg káros vagy kellemetlen anyagot képes megkötni. Az aktív szén és a kerámia szűrő mellett több más szűrőréteget is tartalmaz a filter. A víz keménységét és a klórosságát is képes csökkenteni.

aktiv-szenes-vizszuro-vezetekes-viz-csap-csapra-szerelheto.jpg

Percenként két liter vizet képes szűrni. Ha nem szükséges a szűrés, akkor a külön csapnak köszönhetően szűretlenül is engedhetjük a vizet, így hosszabbítva meg a szűrő élettartamát. Szűrő külön is vásárolható hozzá.

A szűrőegység a Banggood-on 4000 Forintért vásárolható meg.

A pót szűrő a Banggood-on 1300 Forintért vásárolható meg.

Sok hasonló szűrő kapható még a Banggood-on.

Bluetooth-os szelfi bot és háromlábú állvány egyben

A Xiaomi Selfie Stick egy olyan szelfi bot, mely három lábú állványként is használható. Felvételeket egy bluetooth távirányító segítségével lehet készíteni, mely a botról levehető, így állvány üzemmódban távolról is tudjuk vezérelni a telefont.

xiaomi-haromlabu-allvany-tripod-selfie-stick-bluetooth-szelfibot-szelfi-bot.jpg

Az állvány összecsukva 20cm, kihúzva 50cm hosszú. A távirányító akkumulátoros.

A Xiaomi selfie stick a GearBest-en 5500 forintért kapható.

 

 

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr8012430979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása