Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Teleszkópos ledes lámpa mágneses fejjel - Teszt

2017. május 08. 09:00 - Kinai cuccok blog

teleszkopos-led-lampa-magneses-fejjel-szerelo-zseblampa-magnes-fej-01.jpgA most bemutatandó lámpára ritkán van szükség, de akkor nagy segítséget jelent. A lámpa törzsében egy teleszkóp van rejtve, melyet kihúzva számos olyan helyre is elérünk, ahova máshogy nehézkes lenne. Az elején egy mágneses gyűrű található, mellyel mágnesezgető tárgyak emelhetőek fel. Leesett, elgurult csavarok könnyen kiszedhetőek a leglehetetlenebb helyről is. A világításról három hagyományos fehér led gondoskodik, mely elegendő fényt ad 30-50 centiméteres távolságra. 2-3 méterre még jól világít, azután már csak dereng. A tápellátásáról 4 db LR44-es gombelem gondoskodik, így sokkal erősebb ledet nem is lenne érdemes belerakni. A Cree ledek teljesítményét pedig ne várjuk el tőle.

 

A lámpa funkció a teleszkópos rész felett van kialakítva. A teleszkóp végén egy hajlítható rész van, mellyel akár 180 fokban is vissza tudjuk fordítani a mágneses lámpa fejet. A lámpa kapcsolója is a felső részen helyezkedik el. A lámpa hosszúsága 17cm, teljesen kihúzva 55cm-re érünk el vele. Az oldalán található csipesz segítségével zsebre csíptethető. A hátsó végen szintén található egy mágneses korong, mellyel a lámpát tudjuk rögzíteni mágnesezhető felületre. A lámpa mágneses fejével elvileg 1kg-ot is fel lehet emelni, de a teleszkóp épsége miatt ezt nem ajánlanám. Csak a fejét fogva 800 gramm esetén már könnyen enged a mágnes, ha kicsit is megbillen, így én inkább 100-200 grammot mondanék, ami biztonságosan felemelhető.

Ami tetszett: praktikus szerkezet

Ami nem tetszett: -

Hol kapható

A teleszkópos ledes lámpát a Banggood-on vettem 1200 forintért.

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr7612440465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása