Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Kütyük, bigyók, izék 5 - Ajánló

2017. május 22. 08:30 - Kinai cuccok blog

Ismét pár érdekes terméket szeretnék bemutatni. A jó szavazatokat kapó termékeket később tesztelem is!

Átlátszó óra

Skeleton-nak hívják azokat, az órákat, ahol a számlap átlátszó és látszik a mechanika. Akiket elbűvölnek a fogaskerekek látványa, azok imádni fogják ezt az órát. Megjelenése elegáns, így a hétköznapi viselet mellett akkor is hordhatjuk, ha elegánsan öltöztünk. Műszaki érdeklődésű embereknek kitűnő ajándék lehet!

skeleton-ora-elegans-karora-ferfi-ajandek-atlatszo-01.jpg

A skeleton órák 3000 forintért kaphatóak a GearBest-en és a Banggood-on.

Könyv alakú lámpa

Ez a könyv alakú lámpa remek hangulatot tud teremteni. Szórt fénye nem zavaró, kellemes, sejtelmes homályba burkolja a helyiséget. A könyvekhez hasonlóan összecsukható és magunkkal vihető. A könyvet kinyitva bárhova tehető, teljesen kifordítva pedig lampionként is tudjuk használni. Beépített akkumulátorát USB-n keresztül tudjuk tölteni. Az ára viszont húzós, fele ennyiét már meggondolnám hogy vegyek. Talán egyszer lesz akciós.
konyv-alaku-lampa-konyvlampa-hangulat-vilagitas-hangulatvilagitas-szort-feny-01.jpg
A könyv alakú lámpa a GearBest-en 9900 Forintért kapható.

WIFI-s infra távirányító

Sok eszköz infra távirányítóval működik. Ezeket csak az adott helyiségben tudjuk irányítani. Létezik olyan eszköz, mely képes infra jeleket kiadni és Wifi hálózatra is kapcsolódni. Így a hozzá adott alkalmazás segítségével bárhol, bármikor, tudjuk vezérelni infrás eszközeinket, légkondit, fűtést, párásítót, stb. Az eszköz tanítható, így bármilyen eszközt képes irányítani.

A WIFI infra távirányító a GearBest-en 3600 Forintért kapható. 

wifi-ir-infra-taviranyito-okos-alkalmazas-legkondi-parasito-futes-tv-01.jpg


Létezik Infra és RF jelet egyaránt ismerő eszköz is.

wifi-ir-infra-taviranyito-okos-alkalmazas-legkondi-parasito-futes-tv-02-b.jpg

 

3D nyomtató toll

A 3D-s nyomtatás sok izgalmas lehetőséget rejt, de nem mindenki engedheti meg magának a száz ezer forintos gépeket. A Kickstarteren nagy sikert futott be a nyomtató toll, melynek kedvező ára mindenki számára elérhetővé teszi a 3D-s nyomtatást. Így nem csoda hogy a kínaiak is lemásolták ezt az ötletet. A nyomtató toll az asztali 3D nyomtatókhoz hasonlóan egy műanyag szálat olvaszt meg és azzal tudunk rajzolni. A tárgyak elkészítéséhez kis kézügyesség kell, így inkább kreatív hobbi célra használható.
3d-nyomtato-toll-01.jpg

A 3D nyomtató toll a GearBest-en 9800 Forintért kapható.

Sok hasonló 3D nyomtató toll kapható a GearBest-en és a Banggood-on.

Nagy teljesítményű ledes kukoria égő

A ledes égő előnyeit mindenki ismeri, alacsony a fogyasztása, kevésbé melegszik, azonnal teljes fényerőt ad és hosszú az élettartama. Itthon leginkább 11-15W körüli teljesítményű kapható, amely 60-80 watt hagyományos izzó fényerejének felel meg. Néha azonban ez kevés, jó lenne, ha több fényerőt kaphatnánk.

Ez a kukorica formájú égő 160 ledett tartalmaz, mely 2800 lumen fényerőt ad. Ez kb. 3 db 100 wattos hagyományos izzónak felel meg. Nagy előnye, hogy a megszokott E27-es foglalattal rendelkezik, így könnyen kicserélhetjük a régi izzót egy sokkal nagyobb fényerejű takarékosabb verzióra. Kapható meleg és hideg fehér színben is.

30w-kukoria-led-ego-izzo-ledes-fenyforras-e27-3000-lumen-01.jpg

A 30W-os kukoria led égő a GearBest-en 3000 Forintért kapható

Mellnövelő krém

Néha magam is elcsodálkozom mennyi minden kapható. A szokásos böngészés során dobta fel ezt a mellnövelő krémet. Az értékelései nagyon jók, így lehet hogy működik, 5000 darabot rendeltek már. Az ára sem sok, ha esetleg valaki vesz ilyet, írja meg a tapasztalatait :)

mellnovelo-krem-mellnoveszto-cici-gel-dekoltazs-01.jpg

A mellnövelő krém a Banggood-on 2600 forintért kapható.

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr8112467533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metartADMIN 2018.04.10. 10:45:11

jöhetnek a tesztek/képek az utolsóról...
süti beállítások módosítása