Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Teleszkópos önvédelmi led lámpa, sötét alakok ellen - Teszt

2017. június 19. 07:00 - Kinai cuccok blog

onvedelmi-lampa-teszt-teleszkopos-rud-baseball-uto-formaju-lampa-zoom-li-ion-nimh-q5-08b.pngA lámpák nézegetése közben akadt meg a szemem ezen az érdekes darabon. Önvédelmi lámpának hirdetik, ami a formájából adódik. Korábban már vettem baseball ütő formájú lámpát, de az nagy volt és ormótlan. Ez viszont teleszkópos, így kisebb és nem olyan feltűnő. Rendeltem is kettőt, mert lámpa mindig kell, a több meg ráadás. A kocsiban és a bejárati ajtó mellett is jó helyen van. Nézzük mit is tud!

 

Csomagolás

A doboz egy egyszerű fehér papírdoboz, benne egy átlátszó műanyag zacskóban a a lámpával. A lámpában volt egy egy AAA-s elem adapter és a dobozban egy műanyag cső, mely a 18650-es aksi adaptereként szolgál. Leírás nem volt hozzá (lámpákhoz nem is szoktak).

Kinézet

A lámpa elején egy hatágú tüske található, a végén pedig egy hegyes csúcs, a végén egy 3mm-es golyóval. Üveg törésére használható. A felső kétharmadában egy sűrű, buzogányszerű mintázat, Ha melegedne a lámpa, biztos jól elvezetné a hőt. Utána kér lyukacsos gyűrű, mint a kardoknál a kézvédő. Ehhez van csatolva a csuklószíj. A markolat is bordázott, kényelmes fogást biztosítva, mely nem csúszik el. A markolat a végén kiszélesedik, biztos fogást biztosítva. Hossza összetolva 35 cm, kihúzva a 45.5cm. Súlya 2200mAh-ás 18650-es aksival 830 gramm. Súlypontja középen helyezkedik el. A felső részen 37.7cm átmérőjű. A markolatban található egy töltőnyílás, de leírás hiányában nem tudni hogy mivel és hogyan tölthető. (ha tölthető egyáltalán)

Használat

A lámpát markolatán a hüvelykujjnál található gombbal lehet bekapcsolni. A világítás 3 módba kapcsolható, erős, gyenge és villogó. Zoomolni a felső rész elforgatásával lehet, ekkor a lámpa teleszkóposan meghosszabbítható, az első 1.5 cm-en lehet állítani a fénykör átmérőjét. Külső állásban van a legkisebb, legerősebb fokozat, utána bármeddig tovább húzva ezt a méretet kapjuk. A lámpa a teleszkóppal 10 centiméterrel hosszabbítható és bármelyik hosszúságban rögzíthető a rúd visszafelé csavarásával. A kézvédőhöz csatolt csuklószíj nem állítható, de pont megfelelő hosszúságú. Segítségével a lámpa a lóbálás közben sem csúszik ki a kezünkből. 

A led típusa Q5-ös, aminek a fényereje jó, de ettől sokkal erősebb ledek is vannak. Cserébe a fogyasztása is kisebb. 3 db AAA elemmel vagy 1.2V-os NiMh akkumulátorral működik. A műanyag adapterrel 3.7V-os LiIon akkumulátorral is használható.

Ami tetszett: Jó kialakítás, kényelmes fogás, több funkció, többféle elemmel és aksival is használható

Ami nem tetszett: A fényereje lehetne erősebb

Hol kapható

A teleszkópos önvédelmi lámpát a Banggood áruházban vásároltam 2800 Forintért

Nyári akciók a GearBest-en.

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr1212602543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása