Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Bluedio T2 összecsukható bluetooth fejhallgató - Teszt

2018. március 21. 19:00 - Kinai cuccok blog

bluedio-t2-osszecsukhato-bluetooth-fejhallgato-teszt-00.jpg

Egyre több gyártó dönt úgy manapság, hogy elhagyja termékeiről a jó öreg 3,5mm-es jack csatlakozót. Kénytelenek vagyunk alternatív megoldásokat keresni és erre a tökéletes megoldás a vezeték nélküli fej, illetve fülhallgatók. Ma egy belépő kategóriás fejhallgatót tesztelünk és meglátjuk mit kaphatunk ennyi pénzért.

 

Doboz

A termék egy egyszerű barna kartondobozba érkezik. Belül találjuk a töltőkábelt illetve egy jack-jack kábelt arra az esetre, ha vezetékesen szeretnénk használni.

bluedio-t2-osszecsukhato-bluetooth-fejhallgato-teszt-03.jpg

Kinézet

Első ránézésre nagyon érdekes és aggasztó kialakítása van. Szokatlan összehajthatósága végett féltem, hogy kényelmetlen lesz de kellemeset csalódtam. Pár perc után simán meglehet szokni és semmi gond nincs vele. A fülpárnák elég nagyok, hogy az én lapátfüleim is betakarják, így nagyon kényelmes és jól szigetel. A fejpánt rész is elég jól bélelt, viszont sajnos szállításnál vagy csomagoláskor megsérült picit, de alig észrevehető. Végig műanyag borítással találkozunk, ne tévesszen meg senkit az ezüst csík. Az is csak műanyag.

Beüzemelés

Kibontás után természetesen fel kell tölteni az akkumulátort. Ezt akár fali aljzatról, akár számítógépről is megtehetjük. Őszintén szólva nem tudom, hogy akkumulátor helyett egy kisebb generátor van benne vagy valami Tesla aksi mert olyan eszméletlen üzemideje van, hogy egyszerűen példaértékű. Minden más nevesebb gyártó is elbújhat emögött. Pontos méréseket nem csináltam mert feleslegesnek érzem. Egy teljes töltéssel több napnyi zene lejátszást garantálok. Ezzel mentem futni, dolgozni, mindenhova egész héten és nem merült le. Töltés után a legalsó ezüstgomb hosszú lenyomásakor hallhatunk egy nagyon elégedett női hangot, aki értesít minket, hogy bekapcsolt a fejhallgató. Azonnal csatlakozhatunk bluetooth segítségével. A másik kettő gombbal hangosíthatunk és halkíthatunk, valamint a kis tekerővel válthatunk a zeneszámok között.

Használat

Csatlakoztatás után már hallgathatjuk is kedvenc számainkat. Ajánlom, hogy mielőtt ténylegesen használnánk pár órára játszunk le rajta maximum hangerőn néhány erőteljesebb zenét mivel a magas hangok eleinte elég szúrósak voltak és bántotta fülem eléggé. Viszont pár óra múlva teljes mértékben megvoltam vele elégedve. Összehasonlítottam egy másik körülbelül 3-szor ilyen drága fejhallgatóval és nem igazán vettem észre különbséget. Persze a profik észreveszik a kevesebb basszust és a túl sok magasat de én, mint átlagfelhasználó mindent rendben találtam.

Összegzés

Annyira megvagyok ezzel a termékkel elégedve, hogy csak ajánlani tudom. Ár-érték arányban magasan veri a felső kategóriát is.

Ami tetszett

- Üzemidő
- Hangminőség
- Kényelem
- Szigetelés

Ami nem tetszett

- Rövid usb kábelt kapunk
- Apró sérülés a fejpánton

Hol kapható

27 dollár körüli áron kapható az alábbi oldalakon:

Gearbest

Banggood

Ebay

Aliexpress

A tesztért köszönet Búr Milánnak!

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz facebook csoportunkhoz is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr5113749940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása