Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Xiaomi 2 az 1-ben szelfibot és állvány - Teszt

2017. december 11. 10:43 - Kinai cuccok blog

mobiltelefon, kamera, fényképezőgép tripod, selfie bot

xiaomi-2-az-1-ben-szelfibot-selfie-bot-es-tripod-teszt-01.jpg

Véleményem szerint nem sok embert hoz lázba manapság sem egy szelfibot, sem egy kameraállvány. Azonban a két dolog ötvözése igen érdekesen hangzik és ezzel a Xiaomi is egyetérthetett, amikor piacra dobták ezt az igen ötletes terméket. Az egyszerű szelfibotnak látszó tárgy lábait szétnyitva ugyanis tripodként is használhatjuk a terméket, amihez egy kis Bluetooth-os távirányító is jár, ami exponáló gombként használható.

 

 

Tovább
Szólj hozzá!

GITUP F1 4K WIFI akciókamera, drónkamera - Teszt

2017. december 05. 11:24 - Kinai cuccok blog

sportkamera, FPV, AV kimenet, távirányító, Sony Exmor Sensor, mobius

gitup-f1-4k-wifi-action-camera_1.jpg
Sorra jelennek meg a 4K-s kamerák, a Gitup kicsit késve, de maga is előállt egy natív 4K-s kamerával. Nem követte a trendet, hogy egy GoPro klónt hozzon létre, hanem egyedi formával állt elő, így utólag is fel tud tűnni a 4K-s kamerák tengeréből.
Korábban  a drónosok között az egyik legkedveltebb FPV-s kamera a Mobius volt, mely még mindig csak FullHD felbontással rendelkezik. Hasonló koncepcióval érkezik a Gitup F1 is, így hamar a drónosok, motorosok új kedvence lehet.

Tovább
1 komment

Motospeed CK104 gamer billentyűzet - Teszt

2017. december 03. 13:43 - Kinai cuccok blog

mechanikus keyboard

motospeed-ck104-gamer-billentyuzet-teszt-mechanikus-rgb-szines-keyboard-01.jpg


A gamerek világában az elmúlt években egy kifejezést mindenki megtanult: RGB. A trend hozzánk is elért, a mai nap egy RGB háttérvilágítással rendelkező mechanikus billentyűzetet, a Motospeed CK104-et fogjuk tesztelni, ami a Razer, Corsair és hasonló gyártók elszállt árainak töredékért kapható.

Tovább
Szólj hozzá!

LeTV ultrakönnyű, összecsukható elektromos roller - Teszt

2017. november 21. 11:49 - Kinai cuccok blog

Folding Electric Scooter, 7.7kg, Ultra-light, 14km, 90kg

 letv-ultrakonnyu-osszecsukhato-eketromos-roller-teszt-folding-electric-scooter-01.jpgJó dolog a bringázás, pláne ha elektromos, de ha megérkeztél akkor kint kell hagyni, le kell láncolni. A rollert viszont könnyen magaddal vihető, de nem lehet hosszú távokat megtenni vele. 2-3 kilométer és ugyanúgy lefáradsz, mint egy bringával 10-15 km alatt. Adja magát az elektromos roller, de sajnos azok kevésbé hordozhatóak, mivel legtöbbje 10-15 kilogrammot is nyom. Most végre megjelentek a 7-8 kilogrammos darabok, amik bár nem tudnak 20-30 kilométert (de minek is...), cserébe sokkal jobban hordozhatóak! 7-8kg körül már bőven kézbe lehet kapni és felvinni a lépcsőn, összecsukva pedig mindenhol elfér. Az általuk ígért 10-15 kilométeres hatótáv pedig bőven elegendő a napi használatra.

Tovább
Szólj hozzá!