Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Bluboo S8, 40 000 Ft-ért 5.7 colos, dupla kamerás, ujjlenyomat olvasós mobil - Teszt

2017. október 18. 14:50 - Kinai cuccok blog

8 mag, MTK6750T Octa-Core 1.5 GHz, 3GB rendszer memória, 32GB belső memória, 1440*720 Pixel, HD+ kijelző, dupla hátoldali kamera, ujjlenyomat olvasó, Android 7.0 Nugat

bluboo-s8-5_7-colos-dupla-kamera-ujjlenyomat-olvaso-mobil-teszt-06.jpg

 

Az érdekes hangzású Bluboo márka S8-as modelje nem a csúcskategóriának próbál konkurenciát állítani, mégis ahol lehet, másolja a "nagyok" jellemzőit, leginkább a Samsung S8-ra hasonlít, a típusszámozása is "hasonló". A specifikáció alapján vonzó, a mobil 5.7 colos kijelzővel, 8 maggal, 3GB rendszer memóriával, 32GB belső memóriával, dupla hátoldali kamerával és ujjlenyomat olvasóval érkezik. De lássuk a gyakorlatban hogy teljesít!

 

 


Tovább
7 komment

Infra hőmérő és lázmérő - Teszt (érintés nélküli hőmérséklet mérő)

2017. október 13. 11:32 - Kinai cuccok blog

homerseklet-mero-infra-homero-hoemelkedes-lazmero-erintes-nelkuli-higienikus-testho-testhomerseklet-ellenorzes-muszer-00.jpgKorábban már teszteltem egy népszerű infra hőmérőt, melyet sokan szerettek volna lázmérésre is használni, de arra nem alkalmas. Viszont valóban létezik olyan kézi infra hőmérő, mellyel a lázat is meg lehet mérni, így kisgyerekeseknek igencsak meg tudja könnyíteni a dolgát. Óvodáknak, iskoláknak és egészségügyi intézményeknek pedig egyenesen kötelező darab mivel nem csak könnyen és gyorsan, de higiénikusan is tudnak lázat mérni.

 

 

 

Tovább
2 komment

Rejtett kamera, lehallgató készülék és poloska kereső - Teszt

2017. október 11. 14:00 - Kinai cuccok blog

 

rejtett-kamera-lehallgato-keszulek-poloska-kereso-radios-atjatszo-teszt-kem-berendezes-00.jpgManapság bárki számára könnyen és olcsón hozzáférhetőek a rejtett kamerák és lehallgató eszközök, hétköznapi nevükön poloskák. Szerencsére az ellenük való védekezés is könnyen elérhetővé vált, így aki nyugodtan szeretné üzleti vagy magánügyeit intézni, egy pár ezer forintos eszközzel ellenőrizni tudja, hogy a helyiség biztonságos-e.
A technika ezen küzdelme nemcsak a szobákba és irodákba, hanem a tantermekbe is beszivárgott, így a hallgatók és oktatók is ilyen kütyükkel játsszák macska, egér harcukat!

 

 

Tovább
3 komment

Hogyan kérjük vissza a PayPalon a postázási költséget reklamáció esetén - Okosság

2017. október 06. 11:30 - Kinai cuccok blog

paypal-szallitasi-koltseg-visszaterites-penz-visszakerese-reklamacio-shipping-refund-02.jpgAz internetes vásárlás legnagyobb hátulütője, a garanciális ügyek intézése. Ez nem csak hosszú időt vesz igénybe, hanem sokba is kerül. Különösen igaz ez, ha külföldről, pl. kínából rendelünk, ahol az államilag támogatott posta szinte ingyen dolgozik. Így a pár ezer forintos termék visszaküldése is pár ezer forintba kerül. Tudják ezt Kínában is, így nem szégyellik elküldeni a szemetet.  A legtöbb oldalon a visszaküldés költsége a vásárlót terheli, így ha reklamálunk, elég csak annyit kérniük, hogy küldjük vissza és máris nem éri meg foglalkozni vele. (Szerencsére a legtöbb, becsületes eladó akkor is visszatéríti a pénzt, ha bizonyítjuk fényképpel vagy videóval hogy valóban hibás a termék)

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: okosság