Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem kínából származik, az hamisítvány :)

Rádió frekvenciás kulcskereső, kulcstartó - Teszt

2017. augusztus 16. 15:30 - Kinai cuccok blog

radio-frekvencias-kulcskereso-kulcstarto-5-db-os-02.jpgHa állandóan elhagyod és keresgéled a dolgaidat, hasznos lehet egy kulcskereső beszerzése. Két típus létezik, a rádiófrekvenciás amelyhez külön távirányító is tartozik és a bluetooth-on telefonnal kommunikáló (igen, a bluetooth is rádiófrekvenciás, de valahogy meg kell különböztetni őket). Előbbi azért hasznos, mert nincs a telefonhoz kötve és gyerek, nagyszülő is használni tudja. A telefonos pedig azért, mert nem kell még egy kereső eszköz. Sok rádiófrekvenciás eszköz csak 1-2 eszközt támogat, én olyat szerettem volna kipróbálni, ami egy lakásban használható és sok eszközt kezel. Így esett a választásom egy öt eszközt kezelni képes rádiófrekvenciás kulcskeresőre.

Tovább
Szólj hozzá!

Hogy nyerj a Banggood féláras villámakcióján! (Snap Up Game)

2017. augusztus 14. 11:30 - Kinai cuccok blog

2017-08-14-snap-up.JPGAlapból nem szoktam nyeremény játékon részt venni, de mivel zsinórban az ötödik cuccot hozom el a Banggood Snap Up játékán, lehet hogy még is tehetséges vagyok! :)

Kicsit magam ellen beszélek, amikor írom ezt a cikket, mert ki az, aki a saját esélyeit rontja, de ez a blog nem rólam, hanem rólatok szól! :)

Szóval hogy érdemes játszani?

 

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: okosság banggood

Konyhai késélező - Teszt

2017. augusztus 10. 20:30 - Kinai cuccok blog

fenő, élesítő, élszallag, szabja él

konyhai-kes-elezo-feno-elszalagos-egyenes-skandinav-el-00.JPG Ahol késsel dolgoznak, ott előbb utóbb szükség lesz egy késélezőre is. Bár többféle késélezési mód létezik, a mindennapokban az élszalagos késekkel találkozunk. A különböző fenőkövek, élezők gyakorlatot kívánnak, mivel nem mindegy, hogy milyen szögben tartjuk a kést. Rosszul tartva nem a kést élezzük, hanem az élszalag szögét változtatjuk meg.

 

 

Tovább
Szólj hozzá!

50 dollárt ér a Banggood-on egy hírlevél feliratkozás!

2017. augusztus 05. 18:15 - Kinai cuccok blog

banggood-hirlevel-kupon-1.pngSok cég kínál kuponokat a hírlevél feliratkozásért cserébe.
A Banggood webáruház 50$ kedvezményt ajánl, ha regisztráció előtt vagy után megadjuk az email címünket. A kuponok beváltásának feltétele a megfelelő összegű vásárlás, de ha amúgy is tervezünk vásárolni, máris elérhető a fix kedvezmény!

 

 

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: okosság

Otthonunk őrzője - Xiaomi mijia Smart WiFi kamera - Teszt (720P hálózati IP Camera, Pan-tilt Version)

2017. július 30. 17:30 - Kinai cuccok blog

xiaomi-mijia-ip-wifi-kamera-teszt-biztonsagi-mozgaserzekelo-halozati-infraled-ejjellato-megfigyelo-android-01.jpgAmikor elmegyünk otthonról, gondolatban gyakran visszatérünk, hogy minden rendben lehet-e. Kis kedvencünk a lakást amortizálja-e, nem úszik vízben a lakás, mit játszanak a gyerekek, nem járkál-e tolvaj a lakásban. Még akkor is sokkal megnyugtatóbb rápillantani a lakásra, ha egyébként tudjuk, minden rendben van. Ezekre a kérdésekre könnyen választ kapunk egy Wifi-s kamerával, mely már elérhető áron beszerezhető mindenkinek. Éppen ezért rengeteg gyártó kínálja különféle kameráit, nehéz közülük választani. Paraméterei tekintetében szinte ugyanazt tudja mindegyik, a fő különbség a támogatásban, szoftverellátásban található köztük. A Xiaomi márkával való kedvező tapasztalataim miatt a Xiaomi mijia Smart WiFi termék beszerzése mellett döntöttem.

Tovább
2 komment