Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem kínából származik, az hamisítvány :)

Ganzo G722 bicska - A mindenes

2017. május 25. 07:00 - Kinai cuccok blog

Kés teszt

ganzo-g722-bicska-penge-kes-teszt-tura-kirandulas-tulelo-kes-00.jpgA Ganzo pengéi a megfizethető minőség miatt egyre népszerűbbek. Évről évre előállnak új modellekkel, melyek az ismert márkák stílusjegyeit hordozzák. Viszont a sima koppintás, az olcsó ár és a gyatra minőség helyett márkát építenek. Ez azzal jár együtt, hogy saját stílusjegyeket, minőséget és kedvező árat nyújt. A most bemutatandó modell már két éves, de töretlen népszerűségnek örvend. Nézzük mit tud!

 

 

 

Tovább
Szólj hozzá!
Gearbest Banner

Kütyük, bigyók, izék 5

2017. május 22. 08:30 - Kinai cuccok blog

Ismét pár érdekes terméket szeretnék bemutatni. A jó szavazatokat kapó termékeket később tesztelem is!

Átlátszó óra

Skeleton-nak hívják azokat, az órákat, ahol a számlap átlátszó és látszik a mechanika. Akiket elbűvölnek a fogaskerekek látványa, azok imádni fogják ezt az órát. Megjelenése elegáns, így a hétköznapi viselet mellett akkor is hordhatjuk, ha elegánsan öltöztünk. Műszaki érdeklődésű embereknek kitűnő ajándék lehet!

skeleton-ora-elegans-karora-ferfi-ajandek-atlatszo-01.jpg

A skeleton órák 3000 forintért kaphatóak a GearBest-en és a Banggood-on.

Tovább
Szólj hozzá!

Vezeték nélküli billentyűzet és egér teszt

2017. május 17. 11:00 - Kinai cuccok blog

háttér világítás, wireless keyboard touchpad mouse

vezetek-nelkuli-billentyuzet-eger-touchpad-hatter-vilagitas-qwerty-kiosztas-teszt-00.jpeg

A korábban tesztelt TV Box-hoz kerestem egy vezeték nélküli billentyűzetet és egeret. Mivel nem ismerem őket, csak pár szempont alapján választottam. Legyen rajta qwerty billentyűzet a gépeléshez, touchpad az egerészéshez, legyen háttér világítása, hogy sötétben is lehessen használni és legyen jó androidhoz. Rengeteg féle kapható a pár ezer forintostól kezdve a több mint tíz ezer forintosig, ami azért azért vicces, mert tízezer forinttól olcsóbban is lehet kapni TV boxot (bár az sok mindenre nem használható). Az alábbi, márka nélküli eszközre esett a választásom. 

Tovább
Szólj hozzá!