Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Bluedio T2 összecsukható bluetooth fejhallgató - Teszt

2018. március 21. 19:00 - Kinai cuccok blog

bluedio-t2-osszecsukhato-bluetooth-fejhallgato-teszt-00.jpg

Egyre több gyártó dönt úgy manapság, hogy elhagyja termékeiről a jó öreg 3,5mm-es jack csatlakozót. Kénytelenek vagyunk alternatív megoldásokat keresni és erre a tökéletes megoldás a vezeték nélküli fej, illetve fülhallgatók. Ma egy belépő kategóriás fejhallgatót tesztelünk és meglátjuk mit kaphatunk ennyi pénzért.

 

Tovább
Szólj hozzá!

Xiaomi Mi Drón 4K - Teszt

2018. március 18. 17:00 - Kinai cuccok blog

DJI 3 standard, advanced edition, dji 4 phantom alternativa, konkurencia, félprofi quadcopter

xiaomi-mi-drone-fullhd-4k-video-teszt-dji-phantom-3-advanced-alternativa-quadcopter-quadkopter-01.jpgSokan szeretnének továbblépni a pár tízezer forintos hobbi drónok világától a félprofi kategória feléi, de a manapság etalonnak számító DJI gépek csupán hobbi célra sokaknak megfizethetetlen. A DJI 3 Standard Edition közel 200 ezer, a DJI 3 Advanced  300 ezer forint. A Phantom 4 pedig már 350 ezer forint környékén kapható.

Ezekre az igényekre jól ráérezve a Xiaomi is kijött a saját félprofi drónjával, mely képességeiben a DJI 3 Advanced-del veszi fel a versenyt, ára viszont kevesebb mint a fele! De mit ér a nagyszerű tudás, ha csak a papíron létezik, nézzük mit is tud valójában a MI drónja!

Tovább
Szólj hozzá!

Készíts profi videókat a telefonoddal! Zhiyun Smooth Q gimbal - Teszt

2018. március 16. 15:00 - Kinai cuccok blog

telefon kézi videó stabilizálás

zhiyun-smooth-q-gimbal-teszt-telefon-kezi-video-stabilizalas-04-v.jpg

A kamera stabilizátorok piacán a DJI Osmo Mobile az egyeduralkodó. 75 ezer forintos jelenlegi ára azonban sokakat elriaszthat. Nekik lehet jó alternatíva a Zhiyun megoldása, ami fél áron kínál hasonló teljesítményt.

 

 

 

Tovább
1 komment

Sigelei Gw - A Nagy Fal(at) - Elektromos cigaretta teszt

2018. március 11. 20:30 - Kinai cuccok blog

ecigi, e-cigi

sigelei-gw_a-nagy-fal-01.pngA világ legnagyobb ember által épített létesítménye. Erődítmény amely körül még ma is sok kérdés kering. Miről is van szó? Nem másról, mint a Kínai Nagy Falról, amely a mai cikkünkben szereplő készülék névadója is egyben. Miért kaphatta a Nagy Fal nevet a mod? Méltó a nevére? Tovább olvasva minden kiderül.

 

Tovább
Szólj hozzá!