Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Mosoly kitűzőbe épített rejtett kamera (Smiley kémkamera)

2014. március 11. 18:00 - Kinai cuccok blog

smiley--mosoly-kituzo-rejtett-kamera-02.jpg

Mindenki tapasztalta már hogy ha valakiről felvételt készít akkor az hajlamos másként viselkedni. Igaz ez a családi videókra is. Ilyen gondunk nem akad a kitűzőbe rejtett kamerát használva hiszen egy hatalmas mosolygós arc mögé van rejtve. Így még az is mosolyogni fog a kitűző láttán aki nem szereti ha kamerázzák. Remek videókat lehet készíteni gyerek partion is. A kamera az egyik szembe vágott lyukon keresztül lát és átlagos paraméterekkel rendelkezik. A videó felbontása 720x480 pixel, egy órás felvételi idővel rendelkezik és avi kiterjesztésű fájlba ment. Csak hangfelvételt is lehet vele készíteni. A hátoldalán található csíptetővel könnyű ruhára rögzíteni, de van hozzá asztali tartó is. A kamera állapotairól két színű led tájékoztat ami a kitűző tetején található, szemből nem látszik. Szintén itt találhatóak a kezelőgombok is így ruhára csatolva is tudjuk kezelni a kamerát.



Ami tetszett:
Vidám, ötletes megoldás, célszerű kialakítás

Ami nem tetszett: -

 

smiley--mosoly-kituzo-rejtett-kamera-03.jpg

Ha tetszett a cikk, kérlek ne felejtsd el lájkolni a blogot a facebook-on! :)

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr755854472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kémkamera · http://rejtettkamera.blog.hu/ 2015.12.07. 01:08:47

Elsőre jó ötlet kitűzőbe rejteni a kamerát, csak aztán belegondol az ember, hogy ki használ manapság kitűzőt. :D Van gomblyukból kikandikáló kamera, inkább azt javasolnám.
süti beállítások módosítása