Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Fura lámpák fura helyzetekre (önvédelmi elemlámpa, kereső lámpa) - Ajánló

2017. február 20. 17:42 - Kinai cuccok blog

harci-csajok.PNGMiközben böngészem a webáruházakat, sok érdekességet találok. Van hogy a termék fura és van hogy a hirdetés megmosolyogtató. Lássunk néhány érdekességet a lámpák világából!

 

 

 

 

Önvédelmi lámpa

Bár lámpának árulják, a promó videója mintha azt sugallná, a lámpa funkció csak alibiből van. Dinnye, üveg és operatőr sem ússza meg a harci helyzetet.

Kialakítását tekintve egy buzogányszerű fej és egy erős markolat adja az amúgy sem kicsi, 44 cm hosszúságú lámpatestet. Elől a lámpán üvegtörő tüskék találhatóak, a végén pedig a lámpa kapcsolója.

onvedelmi-baseball-uto-lampa-1.jpg

onvedelmi-baseball-uto-lampa-3.jpg

A termékoldalra sikerült még harci csajokat is feltenni. Ezek után ki az aki nem rendeli meg azonnal.

Árban nem is sok, kb. 5000 Forintért kapható.

8000 db eladott példány után igen népszerű terméknek mondható, ami valószínűleg az árának is köszönhető.

Azt már csak halkan jegyezném meg, hogy a biztonsági őröknek tervezett lámpák markolata nem hátul, hanem a világító rész felől van, hogy egyszerre tudjanak világítani és készenlétbe tartani az önvédelmi eszközt. Ennél vagy világítunk, vagy készenlétbe tartjuk.


Óra és elemlámpa egyben

Ebben a furcsa termékben egy órát és egy elemlámpát kombináltak egybe. A bemutató képen úgy mutatják, mintha komoly teljesítményre lenne képes, de a specifikáció már szerényebb, 240 lument ír. Majd még lejjebb már csak 200LM-et ír. Gyorsan inflálódik, mire hozzánk kerül, egész gyenge lesz. Az akkumulátora újratölthető de nem cserélhető. Méretéből kifolyólag sem várhatunk tőle sokat. A lámpa kicsit felfelé áll a kezünkhöz képest, így nem kell szupermenként közlekednünk, bár sétálva így is kényelmetlen lehet világítani vele, kerékpárra pedig komolyabb világítást érdemes rakni. Szereléshez inkább fejlámpát ajánlanék, ötleteket várok mire lehet jó.

ora-es-elemlampa-1.jpg

ora-es-elemlampa-3.jpg

Most épp akciós, 4000 ezer forintért kapható, ha valaki vesz ilyet, feltétlen számoljon be a tapasztalatairól!


Teleszkópos lámpa flexibilis fejjel

Ezt a lámpát teleszkópszerűen 55 centiméterre ki lehet húzni, hogy ott világítsunk, ahol szükséges, feje pedig 180 fokban is elfordítható. 4db LR44-es gombelemmel működik és 3 db hagyományos led található benne, így nagy fényerőt ne várjunk, de arra pont jó hogy 20-30 centiméterre világítsunk vele. A lámpa feje és talpa is mágneses, így apróbb fémtárgyakat fel lehet szedni vele. (a leírásban 1 kg szerepel, de szerintem ez erős túlzás)

teleszkopos-lampa-1.jpg

1200 Forintos ára egész baráti, az értékelései is nagyon jók, hasznos kis eszközről van szó. Most EU-s raktárból is megrendelhető. Tesztet itt olvashattok róla.


Mini lámpa

Első ránézésre nem lehet nem szeretni ezt a mindössze négy centiméter hosszú mini lámpát. Kulcstartóra hasznos kiegészítő. Akkumulátorral érkezik, microUSB-ről tölthető. A töltést kis ledekkel jelzi.

mini-lampa-1.jpg

mini-lampa-2.jpg

 A tökéletességbe csak egy apró hiba csúszik, 15000 forintba kerül!


Szuper drága lámpa

Az alábbi lámpán csak azért akadt meg a szemem, mert 68000 Forint az ára! Tudom hogy vannak profi lámpák, a felhasznált anyagok, az összeszerelés minősége és a lámpa megbízhatósága is jelentősen tudja növelni az árat. Ahol a teljesítmény és a megbízhatóság fontos, ott valószínűleg így is megéri, de mivel még senki nem vásárolta meg és nincs róla értékelés sem, ez még egy ideig titok marad. Ha valaki megveszi, szívesen kipróbálom :)

saint-torch-szuper-draga-lampa-1.jpg

saint-torch-szuper-draga-lampa-2.jpg

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz! 

 

1 komment
Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr9912273141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2017.03.11. 18:58:30

A karóra-lámpa használatához van egy ötletem. Alapvetően karóra. Szerelésnél amikor az ember nyilván fejlámpát meg vmi jobb fényerejű hordozhatót (is) használ, "kiegészítő" fényforrás. Hasonlóan mint ahogy fényképészek meg akik értenek a fényhez, több irányból is világítanak.
A másik szintén kiegészítő-jellegű, "helyzetjelző" sötétben mászkáló embernek, és még külön zseblámpával matatás nélkül ezt-azt meg is nézhet maga körül.
A mini-lámpát viszont nem tudom mire vélni. Párszáz Ft-ért bármelyik kínai boltban (vagy másmilyenben) lehet ilyen kulcstartókat venni, nem tölthetőek hanem gombelemesek ha jól láttam.
süti beállítások módosítása