Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Kütyük, bigyók, izék 3 - Ajánló

2017. április 16. 21:21 - Kinai cuccok blog

Ismét pár érdekes terméket szeretnék bemutatni. A jó szavazatokat kapó termékek később tesztelem is!

Hoverboard ülés - gokart

Sok helyen árulják a Segway kínai, olcsósított változatát. Ezzel a kiegészítővel azoknak is jó móka lehet, akik egyébként nem érzik magukban a késztetést, hogy kipróbálják. A 12 ezer forintos árért egy olyan keretet kapunk, mellyel elektromos gokarttá tudjuk alakítani, így akár versenyezhetünk is. Már csak megfelelő helyet kell találni hozzá.hoverboard-gokard2.jpg

Wifis RB led égő (Xiaomi Yeelight, E27)

Ez a wifiről irányítható RGB led égő remek hangulatot tud varázsolni a lakásba. Az irányításához le kell tölteni egy alkalmazást a telefonra, amivel ki/ be tudjuk kapcsolni valamint a színeket és a fényerőt tudjuk állítani. Nincs erős fénye, így inkább csak kiegészítő világításnak alkalmas, de arra tökéletes!

 

Óriás függőágy

Ha egy kis ejtőzésre vágyunk a szabadban, kiváló megoldás ez a függőágy. Nagy méretének és masszív kialakításának köszönhetően akár ketten is beleférnek. Ennek ellenére nagyon kicsire összecsukható, így akár vihetjük magunkkal túrázásra is. Rengeteg színváltozatban kapható.

orias-fuggoagy-hammock.PNG

Vénusz légycsapója, húsevő növény

Bár itthon is tudunk vásárolni húsevő növényt, mégis érdemes már kölyökként magunk nevelnünk, így könnyebben hozzánk szokik és kisebb veszélyt jelent ránk. Külföldről a Banggood-ról tudunk rendelni, 100 db mag 750 Forintba kerül. Kertünk csúcsragadozója lehet és a rovarokkal sem lesz több bajunk. 8000 vásárló vette meg és nagyon kevés panasz érkezett rá.

venusz-legycsapoja-husevo-noveny-mag-dionaea-muscipula-insectivorous.jpg

USB-ről tölthető 18650-es akkumulátor

Ha nem akarunk bajlódni a töltőkkel, akkor megoldást jelenthet ez az USB-s csatlakozót is tartalmazó 18650-es akkumulátor. Ha lemerült, egyszerűen lehajtjuk a kupakként is szolgáló pozitív sarkot és már is tölthetjük egy szabad USB porton keresztül. Egyetlen hátránya, hogy az USB csatlakozó miatt kisebb az akkumulátor kapacitása, 1200mAh.

18650-li-ion-aksi-akkumulator-usb-csatlakozo.PNG

MicroUSB csatlakozós 18650-es akkumulátor

Hasonló elgondolásból készült a következő akkumulátor is. Ez a 18650-es Li-Ion aksi egy microUSB csatlakozót rejt magában, melyről könnyedén tölthetjük akár a telefonunk töltőjével/kábelével is. Mivel a microUSB csatlakozó kisebb helyet foglal el, mint a normál USB csatlakozó, ezért az akkumulátor kapacitása az előző akkumulátorétól kicsivel nagyobb, 1500mAh.

Akinek még is a kapacitás a fontosabb, olvassa el a 18650-es Li-Ion aksik tesztjét.

18650-li-ion-aksi-akkumulator-microusb-csatlakozo.PNG

 

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

 

2 komment
Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr1212382799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aztapaszta 2017.04.26. 22:35:16

ZNTER (zöld-fekete) MicroUSB csatlakozós 18650-es akkumulátor egy selejt, kb 300mAh tud

Sorbo (narancs-ezüst) az viszont tényleg jó

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2017.04.26. 22:43:15

@Aztapaszta: Köszi az infót, kár érte. Mondjuk a 600 forintos darabára sem volt túl biztató. Talán majd tesztelni fogom.
süti beállítások módosítása