Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Carbon Fiber, a hordozható elektromos roller - Teszt

2018. augusztus 18. 15:50 - Kinai cuccok blog

carbon-fiber-a-hordozhato-elektromos-roller-teszt-osszecsukhato-6600mah-akkumulator-akksi-5_5-colos-kerek-01.jpg

A kis rollerek kisebb kerékkel, akkumulátorra és hatótávval rendelkeznek a nagytestű társaikhoz képest, néha mégis jobb választásnak bizonyulnak, mert hordozhatóak és könnyebbek is. Fiataloknak, nőknek, csak rövid távra rollerezőknek vagy tömegközlekedőknek sokkal célszerűbb egy ilyen roller. A kompromisszumokat figyelembe véve mindennapi közlekedésre is alkalmas.A korábban tesztelt rollert is rendszeresen használom, így kíváncsi voltam, hogy egy jóval olcsóbb modell mit tud.

Tovább
Szólj hozzá!

Lenovo P8 Tab3 Tablet - Teszt

2018. augusztus 13. 23:10 - Kinai cuccok blog

3GB RAM, 16GB ROM, 8 colos kijelző, FullHD, Sim kártya

A Lenovot szerintem senkinek nem kell bemutatnom, a pekingi székhelyű monstrum a világ vezető személyi számítógép gyártója. A cég viszont nemcsak PC-ket gyárt, széles termékpalettájukon a tableteknek is bérelt helye van. Egyik legnépszerűbb modelljük a P8, amit TAB3 8 Plusként is ismerhettek. Alin, Gearbesten ez az egyik legtöbbet eladott, jelenleg is forgalomban lévő táblagép, így hát éppen itt az ideje, hogy mi is tegyünk rá egy pillantást.

Tovább
Szólj hozzá!

Elindult új oldalunk, a kinaicuccok.eu

2018. augusztus 12. 20:47 - Kinai cuccok blog

Blogunk és Facebook oldalunk hat és fél éve indult, tesztekkel. Majd az igényeket látva elkezdtünk a vásárlást, reklamációt és spórolást segítő cikkeket is írni. Szépen lassan bővültünk Facebook csoportokkal is, ahol a közösség egymásnak is segíteni tudott. Nemrég elindítottuk Instagram csatornánkat és Videós teszteket is készítettünk. Mindezek megkoronázásaként pedig elindítottuk saját portálunkat is, ahol a különböző oldalakon összegyűjtött tartalmat gyúrtuk egybe, hogy kényelmesen, elérhető legyen minden információ egy helyen. A korábbi oldalaink is ugyanúgy élni fognak, de ezentúl kinaicuccok.eu oldalunkon fog minden tartalom először megjelenni.

Gyertek és használjátok sok szeretettel, mert sok munkával nektek készült! :)

portal-indulas.JPG

2 komment
Címkék: blog kinaicuccok

Utorch akkumulátoros asztali lámpa - Teszt

2018. augusztus 06. 19:00 - Kinai cuccok blog

UTorch Q2

akkumulatoros-asztali-lampa-teszt-utorch-q2-01b.jpg

A húgom kapott egy ilyen lámpát egy itthoni nagyáruházból. Annyira megtetszett, hogy elkapott a nekem is kell érzés. De természetesen először szétnéztem Kínában. Ha nem is személyesen, de interneten mindenképp. És meg is találtam, fél áron. Igaz Kínából Utorch (12,99 dollár) néven jött. Itthon Avide (6999 ft) fantázia néven kapható. Nézzük, van-e különbség köztük!

Tovább
Szólj hozzá!

Xiaomi M365, Ninebot ES1 és ES2 elektromos roller összehasonlító - Teszt

2018. augusztus 03. 16:00 - Kinai cuccok blog

kínai elektromos roller

xiaomi-m365-segway-ninebot-no-9-es1-standard-es2-sport-osszehasonlitas-16-a.jpg

Az utóbbi időkben ha elektromos rollert kellett ajánlani, mindig a Xiaomi M365-öt javasoltam. Remek teljesítménye, jó minősége és elfogadható ára miatt ez volt a legjobb választás. Időközben megjelent a Ninebot No. 9 (ES1), mely sok szempontból jobb volt a Xiaomi rollerénél, de sebességben sajnos alulmaradt.
Nemrég megjelent a kettes verzió is, mely megőrizte elődje jó tulajdonságait, a teljesítményben is egyenrangú ellenfele lett az M365-nek és végre az ára is versenyképes, így elmondható, hogy az eddigi király, az M365 trónja veszélybe került. A Xiaomi mégsem kesereghet, hiszen a Segway Ninebot is már az ő márkacsaládjába tartozik.
Mivel egyszerre kaptam meg az ES1 és ES2 rolleremet és sok szempontból hasonlítanak is egymásra, illetve sokan kíváncsiak rá, mi a különbség köztük, egy cikkben fogom bemutatni őket.

Tovább
Szólj hozzá!

Fantasztikus dizájn, hatalmas hangerő - ARCHEER A320 Bluetooth hangszóró - Teszt

2018. augusztus 01. 14:55 - Kinai cuccok blog

25W, 5200mAh

Bluetooth hangszórókból nemhogy Dunát, Amazonast lehet rekeszteni. Akár kicsit, akár nagyot, akár olcsót, akár drágát keresünk, garantáltan több ezer különböző modell fog rendelkezésünkre állni. Az ARCHEER a mai tesztalanyunkkal a megjelenésre próbált rámenni, az A320 bambusz házat kapott és ki merem jelenteni, hogy ez az egyik legszebb speaker amit valaha láttam. Viszont külsőségek ide vagy oda, 20 ezer forint felett már valamiféle hangzást is elvár az ember. És ohh boy, az A320 nem fog csalódást okozni.

Tovább
Szólj hozzá!

Xiaomi Mi Soundbar - Teszt

2018. július 22. 14:00 - Kinai cuccok blog

hangprojektor

xiaomi-mi-tv-soundbar-hangprojektor-9-blog-ajanlo.jpgAz utóbbi néhány évben hatalmas lendületet kaptak a soundbarok, azaz hangprojektorok eladásai.  Ez a viszonylag kompakt, jól elhelyezhető hangszórótípus manapság az egyik legnépszerűbb módja a TV-k, számítógépek kihangosításának.
Másik nagy előnye egy soundbarnak, hogy viszonylag olcsó, néhány ezer forintért is találunk már, de ha a legújabb technológiákhoz és legjobb hangélményhez szeretnénk hozzáférni, akár egy használt autó árát is rákölthetjük egy csúcsmodellre. A mai tesztalanyunk a Xiaomi 33 colos, sztereó hangprojektora, ami a 20-30 ezer forintos árkategóriában mozog.

Tovább
5 komment

Xiaomi Yeelight színváltós okosizzó - Teszt

2018. július 20. 15:00 - Kinai cuccok blog

lámpa izzó, színes ledes égő, led

xiaomi_yeelight_szinvaltos_okosizzo_teszt_lampa_izzo_szines_ego_led_ledes-01_png.jpgXiaomi Yeelight színváltós okosizzó

Korábban már olvashattátok bemutatómat a saját butácska RGB izzóimról, amit kőkorszaki módon távirányítóval kell kezelni. A Xiaomi Yeelight színváltós lámpakörtéje viszont ennél sokkal okosabb, mobilunkról is tudjuk kezelni és akár normál világításra is tökéletesen használható.

 

 

Tovább
Szólj hozzá!