Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Xiaomi 60 wattos 6 Portos QC 3.0-as USB gyorstöltő – Teszt

2019. február 10. 17:10 - Kinai cuccok blog

xiaomi-60-wattos-6-portos-qc-3_0-as-usb-gyorstolto-teszt-01.png

Manapság már szinte minden kisebb eszközt lehet USB-ről tölteni és egyre több energiát is fogyasztanak, így gyakran nem elég egy két USB port. A Xiaomi 60 wattos töltője szép és ügyes kiegészítője lehet a mindennapokban.

Tovább
Szólj hozzá!

Bluetooth vezeték nélküli átjátszó - Teszt

2019. február 08. 20:49 - Kinai cuccok blog

bluetooth-vezetek_nelkuli-adovevo-atjatszo-01.pngBiztos sokakkal előfordult már az, hogy vásárolt egy mini hifi tornyot, de nem csak a reklámokkal teletűzdelt rádió adását szerette volna hallgatni, hanem a mobilról is lejátszaná a kedvenc zenéit. A hifi viszont nem rendelkezik vezeték nélküli modullal, csak aux bemenettel, így nem lehet rácsatlakoztatni a telefont vezeték nélkül. Erre van egy remek és olcsó megoldás, a wireless 2-in 1 audio transmitter.

Tovább
Szólj hozzá!

Segway Ninebot ES2 - Tartós teszt (gyakorlati tapasztalatok)

2019. január 05. 18:39 - Kinai cuccok blog

20180817_134306.jpgKorábban összehasonlítottam a Xiaomi M365, Ninebot ES1 és ES2 rollert. Most az ES2-vel szerzett gyakorlati tapasztalatokat szeretném megosztani veletek.
A cikk folyamatosan bővülni fog a saját tapasztalataimmal, illetve a Facebook csoportunkban és más csatornákon, Youtube videókban, fórumokon felgyűlt ismeretekkel is.
Eddig 350KM-t mentem vele. A dupla akkumulátorral hatalmas élmént nyújt, a nagy súlyt is megfelelően gyorsítja.

Tovább
2 komment

A gép forog, az alkotó pihen – ILIFE v7 robotporszívó - Teszt

2018. december 28. 18:07 - Kinai cuccok blog

ilife-v7-robot-porszivo-robotporszivo-teszt-00.jpg

Két fontos technikai újítást biztosan akartam a lakásomba. Az egyik az okos otthon kiépítése, a másik pedig egy robotporszívó beszerzése volt. Most megosztom veletek a robotporszívó tesztjét, hátha más is szeretne egyet otthonra.

A több szabadalmaztatott technológiával rendelkező cég neve nem ismeretlen a takarító/tisztító robotok világában. Mára több, mint 35 országban több millió háztartásban valamilyen ILIFE termék teszi a dolgát. Az innovációért 300 mérnök, míg a gyártásért több, mint 1000 dolgozó felel. Beszédes adat, hogy Németországban a termékeik benne vannak a top háromban az eladott darabszám tekintetében.

Sok-sok nézelődés és utánaolvasás után körvonalazódott bennem, hogy mit is szeretnék. Nem akartam olyan eszközt, ami nedves felmosásra is képes, egyedül a porszívózási képességre volt szükségem. Szerettem volna ha van telefonos applikáció illetve nem akartam/mertem nagyon drága készüléket sem, mert hiába olvastam sok jó leírást, kételkedtem a porszívó erejében. Utólag azt kell mondanom teljesen feleslegesen aggódtam.

Tovább
Szólj hozzá!

Megfizethető moziélmény - Excelvan CL720D LED Projektor - Teszt

2018. december 13. 23:16 - Kinai cuccok blog

excelvan-cl720d-led-projektor-00.jpgVolt már pár projektor a kezem között és nagyjából azt gondoltam, az olcsó sosem jó. Most az Excelvan CL720D után azonban változott a véleményem.

A dobozban található a kivetítő, távirányító, VGA kábel, tápkábel, RCA kábel, tartalék biztosíték és felhasználói kézikönyv.

Az Excelvan CL720D hasonló kialakítású, mint bármely más projektor. Elöl van az objektív és a távirányító érzékelő illetve két 5W-os hangszóró helyezkedik el a két oldalon. A robosztus felépítésű, több, mint 3 kg-os eszköz jó szerelési minőségről tanúskodik.

Tovább
Szólj hozzá!

Bluedio TM Bluetooth fejhallgató - Teszt

2018. december 12. 20:46 - Kinai cuccok blog

bluedio_tm_bluetooth_fejhallgato_3.jpgA Bluedio neve biztosan ismerősen cseng azoknak, aki böngészték már a kínai webáruházak polcait fejhallgató után kutatva, az egyik legnépszerűbb gyártó ebben a szegmensben. Ennek ellenére nekem még nem volt szerencsém kipróbálni egyetlen terméküket sem, ez változott meg a TM, vagy teljes nevén a Turbine Monitor megvásárlásával. A TM a gyártó egyik legújabb és legolcsóbb modellje, de az értékelések alapján talán a legjobb is. Igaz ez? Járjunk utána!

Tovább
Szólj hozzá!

Jumper Ezbook 3S - a mindennapi laptopom

2018. december 02. 15:30 - Kinai cuccok blog

Nem akartam sokáig laptopot, azt gondolván ha veszek, többet fogok dolgozni. Aztán eljött a pillanat, amikor mégiscsak vettem (ez nagyjából az volt, amikor elkezdtem ide teszteket írni). A munkaeszköz ily módon tesztalannyá is vált.

Kinézet

A laptop határozottan nem nagy. Mind a méretét, mind a súlyát nézve az ultrabook kategóriába sorolható. Mindössze 7,3 mm széles és 1,3 kg súlyú, ami hasonló a Samsung ultrabookjaihoz. Az ezüst színű műanyag ház nem gagyi hatású sőt a fekete billentyűkkel és a fekete trackpad-del határozottan jól mutat. Felül három apró led visszajelző, ezeken kívül más nincs is a felső részen. A kijelző kávája nem vastag kb. 7-8 mm. A zsanér középen biztosan tartja a kijelzőt, nem lötyög, nem mozog. Az alsó káva vastagabb, a bal oldalon helyezkedik el a 0,3 MP-es webkamera.

jumper-3s-02

Tovább
Szólj hozzá!