Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

DIY cserélhető előlapos okosóra – Fobase Watch 6 Pro - Teszt

2020. május 14. 15:28 - Kinai cuccok blog

Építs magad okosórát! Kicsit erős ez a cím, de bármilyen meglepő, ez van az órára írva. Azért túlzásokba ne essünk, nem nekünk kell hozzá írni a programot! Nézzük meg, miért hívják így és hogy mit tud ez az okosóra!

Tovább
Szólj hozzá!

Tronsmart Spunky Beat Bluetooth fülhallgató - Teszt

2020. május 03. 17:32 - Tomi0529

Earbuds, Earpods, Wireless headset. Rengeteg nevük van a forgalomban lévő vezetéknélküli fülhallgatóknak. Ezeknek a méretük is egyre kisebb, de sajnos sok olyan termék készül, amik használhatatlanok. Árban pedig 5,000ft-tól a csillagos égig. A gyártók szeretnek a hangzással játszani, így inkább rossz hangminőséget építenek és a trendi dizájnra fektetik a hangsúlyt. Nos, a Tronsmart Spunky Beat, nem csak szép, hanem elképesztő hangzással is bír. Nézzük is meg közelebbről!

Tovább
Szólj hozzá!

Kirándulás Hármashatár-hegyre Ninebot G30Max társaságában

2020. április 28. 22:38 - Tomi0529

Itt a tavasz, illatosak a fák és a bokrok. Minden virágzásnak indult. Csodaszép a természet, és az illata azt legszívesebben bezárnám egy kis üvegbe, hogy bármikor elővehessem. Kicsit unalmas már a Margitsziget, Hajógyári sziget stb. Így gondoltam felmegyek a Hármashatár-hegyre.

Tovább
2 komment

Strapabíró zenedoboz - Tronsmart Element T2 plus - Teszt

2020. április 09. 21:04 - Tomi0529

A Tronsmart ismert márka lett, főleg, ha Bluetooth hangszóról van szó. Igyekszik a gyártó mindenkinek a kedvére tenni, ugyanis készít kör alakú, kisebb-nagyobb méretű hangszórókat is. Most egy kisebb méretű, de hosszú üzemidejű lejátszást kínáló hangfalat nézünk meg, a Tronsmart Element T2 pluszt.

Tovább
Szólj hozzá!

Alfawise S60 Pro ablaktisztító robot

2020. február 23. 15:21 - Tomi0529

A robotporszívó már takarít helyettünk, de mi lesz az ablakkal? Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy ráér az ablak tisztítás és így telnek a hónapok. Pedig egy átlagos lakásban 3-5 darab ablaknál nincs több. A robot technológia ide is megérkezett, tesztünkben az Alfawise s60 típusú robot ablaktisztítót vesszük szemügyre.

Doboz

Amikor megérkezett hozzám a robot, nem tudtam milyen tartozékokkal érkezik, de amint kinyitottam a dobozt egyből a kiegészítők sokaása került a szemem elé.

A dobozban van maga a robot ablaktisztító, egy távirányító, egy tápegység, egy folyadék tartó, 12 darab tisztító kendő, egy biztonsági kötél és egy használati útmutató.

Használat

Amint felhelyeztük a tisztító kendőket a két darab kör alakú forgótárcsára, már csak fújni kell rá egy kis folyadékot. Bár a használati útmutató nem tér ki rá, hogy milyen folyadékot fújjunk rá, így én ablaktisztítót tettem rá. Fontos, hogy a biztonsági kábelt csavarjuk be az aljára és azt karabinerrel valahova függesszük fel. Ha netán le akarna esni a robot, akkor mégse essen nagyot. Jogosan kérdezhetitek, hogyan marad fent az üvegen? Amint áram alá helyeztük és bekapcsoljuk a masinát elég hangosan elkezd zúgni, ugyanis vákuumot képez, mint egy porszívó. Nos így marad fent az üvegfelületen. Nincs más dolgunk mint megnyomni a start gombot és automatikusan indul is a robot. A szenzorok figyelik az üvegfelületet, így tudja, mikor van kész az ablak tisztítás és hogy hol van vége az ablaknak. Mi történik áramszünet esetén? Lezuhan? Szerencsére nem. A termékben van egy kis akkumulátor is, így biztonságos a használata. Ha mégsem sikerülne oda mennie a robotnak, ahol nagyon koszos lenne az üvegfelület, akkor a távirányítóval oda küldhetjük.

Hatékonyság

Egész szépen takarít, bár hozzá kell tennem, hogy a tisztító rongyok nagyon hamar elkoszolódnak, így érdemes cserélni ablakonként. Én nem tettem meg ezt, így csak később vettem észre, hogy foltos az üveg. Ami bosszantó volt, hogy száradás után több helyen láttam kör alakú foltokat, illetve amikor a gépet levesszük, akkor szintén marad két darab pamacs folt. Ezt sajnos kézzel kell letisztítani. Szerintem ez a kütyü jó lehet, ha magas az ablak és nem érjük el, vagy nagyon sok üvegfelületünk van, egyébként normál ablakokhoz felesleges. Nem tetszett még, hogy túl sok kábel lóg és áramforrásnak is kell a közelben lennie. Igaz 5 méter a kábelek hossza egyenként, de amire végez a robot kb. annyi idő alatt le lehet takarítani az ablakot is. A használati útmutatója kitér arra is, hogy csempére is jó lehet, illetve tükörre. Bár a vízkövet nem fogja leszedni, de egy általános tisztítási célra megfelelhet.

 

 

Összegzés

Robotokból már valóban mindenre van egy jó. Egy gáztűzhely tisztító robot jól jönne... A viccet félretéve. Nem sikerült valami túlzottan jól ez a robot. Sok sebből vérzik. Nem túl hatékony, kábelek kellenek a működéséhez, utána is takarítani kell.

Pro

  • Jó dizájn
  • Ötletes működési elv
  • Biztonsági kábel
  • Távirányító
  • Csempe tisztító funkció
  • A magas helyekre nem kell létrázni

Kontra

  • Nem alapos
  • Kábeles működés

Hol kapható

Áfa és vám mentesen tudjátok megvásárolni a Gearbest oldalán:

Alfawise S60 Pro

Ha vásárolnál, kérlek a linkünkön keresztül tedd, ezzel is támogatod a munkánkat! Köszönjük!

Lájkold a Facebook oldalunkat, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is!

Szólj hozzá!

A legjobb Earbuds fülhallgatók 2019-ben: Tronsmart spunky beat és Haylou GT1 Pro összehasonlítás

2020. február 19. 18:32 - Tomi0529

A legjobb Earbuds-fülhallgatók 2019-ben. Tronsmart spunky beat és Haylou GT1 pro!

Amikor elmegyek itthonról, mindig magammal viszem a szokásos kütyüimet. De sokszor okoz problémát, hogy mindenhez kábel kell. Bele akadnak egymásba, vagy a zipzárba akad bele és megsérülhet. Sosem azt a kábelt veszem elő, ami éppen kell és ez olyan bosszantó tud lenni. Szerencsére a mai világban sok minden már vezetéknélküli, így vannak jó megoldások a kábelmentességre. Miután kikértem barátom tanácsát, úgy döntöttem, hogy vásárolok egy vezetéknélküli fülhallgatót. Ezzel nem is lett volna probléma, de a piac nagyon telített fülhallgatókból, így elakadtam, hogy melyiket is válaszam. Úgy döntöttem, hogy a Tronsmart termékét hasonlítom össze. A Tronsmart Spunky Beat és a népszerű Haylou GT1 prot.

Tovább
Szólj hozzá!

Igazi mindenes - BMAX Y13 Notebook - Teszt

2020. február 18. 13:14 - Tomi0529

Laptop, notebook, netbook, már lassan annyiféle kifejezés létezik, hogy bele bonyolódunk. Sok gyártó küszködik, hogy táblagép vagy laptop a nyerő. Sajnos a táblagépek egy kicsit a süllyesztőbe kerültek, ugyanis nem lehet tudni, hogy valóban van rá szükség? Vagy inkább annyi pénzért egy laptopot vegyek? Ugyan létezik a piacon a Lenovonak Yoga laptopjai, amik valóban gyönyörűek és erősek, de az áruk a csillagos egeket verik. Erre kínál tökéletes megoldást a Bmax Y13 típusú kettő az egyben, masina, aminek az ára is baráti.

Tovább
Szólj hozzá!

Fimi A3 drón - A kistesó

2020. február 07. 22:20 - Tomi0529

Sok ember szeretne egy stabil, könnyen hazsnálható drónt, amivel már tud videózni és élőképet is lát, de nem akar sokat költeni rá. A Fimi rájuk gondolt, mikor kihozta az Fimi X8-tól egyszerűbb kialakítású, olcsó drónját. Az olcsóbb kialakítás mindig kompromisszumokat kíván, lássuk mivel másabb!

Tovább
Szólj hozzá!