Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Oclean leárazások szinglik napján

2021. november 11. 13:18 - Kinai cuccok blog

Bár óriási marketing bullshit (is), el lehet kapni valós akciókat azért az Aliexpressen. Most az Oclean dobott be bár ilyen terméket, ezekről írok kicsit.

Az akcióban résztvevő egyik termék az Oclean X Pro elektromos fogkefe, amely a szinglik napján 56.65 dollárért lehet a miénk EU-s szállítással. Az eggyel nagyobb testvéréről ITT írtunk. Az érintőkijelzős szónikus fogkefe természetesen megfelel az IPX7-es vízállósági szabványnak, nyugodtan le lehet mosni. A kijelző pontosan mutatja a fogmosás állapotát illetve azt is, hogy a fogsorunk mely részeit mostuk meg. 

Oclean X Pro

Az Oclean app segítségével (amely Bluetoothon keresztül kapcsolódik a fogkefénkhez), a telefonunkon is nyomon követhetjük a fogmosásainkat. Több féle kiszerelésben hozzájuthatunk én ajánlom rögtön pótfejekkel együtt rendelni. Ha kedvet kaptatok hozzá EZEN A LINKEN keresztül tudjátok megrendelni. Ráadásul azon vásárlók között, akik Oclean X Pro-t vesznek kisorsolnak néhány terméket. Ha szerencsétek van még nyerhettek is. A nyeremények a képeken.

win-game

Az akció második versenyzője a Oclean Air 2 elektromos fogkefe. Ő a széria legkisebb testvére, egy egyszerű, csendes és hosszú üzemidőt magáénak tudó alap fogkefe, ami 30 dollárért lehet a miénk 11.11 alkalmából. 

Oclean-Air-2

Itt is válogathatunk több színben és változó kiszerelésben. A legfőbb pozitívum az, hogy a fogkefe mezőny egyik legcsendesebb tagja talán. ha szeretnétek rendelni EZEN A LINKEN megtehetitek.

A szájhigiénia (meg az akció) jegyében a harmadik résztvevő a Oclean W10 szájzuhany. Ez a termék 49 dollárt kóstál az akció időtartama alatt. Ezért a pénzért egy könnyű, több funkciós eszközt kapunk 4 fejjel. Két szín közül választhatunk, a szállítás EU raktárból történik. 

Oclean-W10

Az 1400 mAh-s akksi használattól függően 2-4 hetet bír egy feltöltéssel. A töltést USB type C aljzaton keresztül tehetjük meg és nagyjából 5 óra kell a teljes feltöltöttség eléréséhez. Természetesen full vízálló. a tartályába 200 ml vízet tehetünk. Ha éppen egy ilyen eszköz beszerzésén gondolkoztok az ALÁBBI LINKEN keresztül tehetitek meg.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr8816752776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása