Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Deerma vízpermetes felmosó - Teszt

2021. július 08. 14:03 - Kinai cuccok blog

Következő alanyunk a Deerma vízpermetes felmosója, amely most a Tomtop kínálatából EU-s raktárból kedvező áron lehet a miénk!

A Deerma Water Spray Mop egy felmosó, amely manuálisan működtethető. Gyakorlatilag egy kézi pumpa fújja ki a vízpermetet a felmosó elé egy szórófejből. A  0,35 literes víztartály segítségével,  közel 100 négyzetméternyi területet tudunk felmosni. Nem kell vödröt cipelni (és így fel sem tudjuk azt véletlen rúgni - nem, mintha már történt volna velem ilyen :D ). A felmosófej 360 fokban elfordul, és mivel nem túl vastag, könnyedén be tudunk vele jutni a kisebb helyekre is.

deermamop04

Ha nem túl nagy baj eltekintek a csomagolás leírásától, az ég világon semmi szerepe nincsen a takarításkor. A felmosót először össze kell szerelni, ehhez nem szükséges a leírás sem, annyira magától értetődő. A fejre rá kell illesztenünk a takarításban aktív szerepet játszó mikroszálas párnát, amely tépőzár szerűen tapad a fejhez. Ezután fel kell töltenünk a tartályt és mehet is a buli.

deermamop02

Mint már írtam nem egy atomtudomány a működése, a kézi erővel működtetett pumpa, a tartályból apró vízpermeteket szór a felmosófej elé, a mikroszálas törlő pedig hatékonyan áttörli. Eléggé víztakarékos, nekem kb. 90 m2-re volt elég egy tartálynyi cucc. De ez nyilván függ a szennyeződés mértékétől, valamint attól mennyire vadulunk be és szórunk plusz folyadékot a pumpa többszöri használatával :) . 

deermamop01

A felhasználási terület igen széles, én kerámián és laminált padlón használtam. A felmosás végeztével a teleszkópos nyél becsúsztatható, ezáltal kisebb helyen tudjuk tárolni. Összességében ajánlom a terméket, nálam jó szolgálatot tesz a takarításkor. Célszerű hozzá rendelni plusz felmosópárnát.

deermamop05

Műszaki adatok

Márkanév: Mijia Deerma
Szín: Fehér
Tartály kapacitása: 350ML
Forgatási szög: 360º
Maximális hosszúság: 120cm
Súly: 0.75 kg

Ami tetszett:

  • víztakarékos
  • könnyen kezelhető
  • kis helyen elfér
  • hatékony

Ami nem tetszett:

  • nagyon műanyag, nem tűnik erősnek (majd az idő eldönti)
  • adhattak volna hozzá tartalék párnát

 

A Tomtop oldalán tudjátok megvásárolni

Deerma vízpermetes felmosó

Ár/érték arányban szintén jó választás az alábbi két takarító termékük

Deerma VC25 Kézi porszívó

Deerma kézi gőztisztító

Ha vásárolnál, kérlek a linkünkön keresztül tedd, ezzel is támogatod a munkánkat! Köszönjük!

Lájkold Facebook oldalunkat, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr3116616518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása