Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

A Realme új robotporszívót dob piacra - Ajánló

2021. július 18. 17:40 - Kinai cuccok blog

A Realme piacra dobta az első robotporszívóját, amely porszívó és felmosó funkcióval is bír. A nem kevesebb, mint 38 különböző érzékelővel rendelkező Realme TechLife robotporszívó a legfejlettebb intelligens otthoni termék, amelyet a realme eddig kiadott.

A gyártóról:

A Realme egy technológiai márka, amelyet hivatalosan 2018. augusztus 28-án alapított a Sky Li. A Realme törekvése, hogy átfogó, kiváló élményt nyújtó termékeket adjon a fiatal generáció számára, és elkötelezett amellett, hogy trendteremtő technológiai márka legyen. Az okostelefonok és az AIoT élvonalbeli technológiák képességeinek köszönhetően a Realme olyan termékeket készít a fogyasztóknak, amelyek ugrásszerű technológia fejlődéssel és trendteremtő dizájnnal rendelkeznek.

2020 elején a realme bejelentette a "Smartphone + AIoT" kettős stratégiáját. 2020 novemberében a Counterpoint 2020. harmadik negyedévi okostelefon eladási jelentése a realme-t a leggyorsabban növekvő márkának nevezte, amely elérte az 50 millió okostelefon értékesítés mérföldkövét. (132%-kal nőtt negyedévről-negyedévre, ezzel hatalmas lendületet vett és felülmúlta az elemzői várakozásokat.

realme-logo

Nezzük mit is tud az új porszívó.

realme02

LiDAR technológia

A Light Detection and Ranging (magyarul. lézer alapú távérzékelés) technológia alapját képező lézer által kibocsátott lézerfény vagy energiaimpulzus a terjedés irányában lévő tárgyakról, objektumokról visszaverődik. A rendszer rögzíti az egyes impulzusok kibocsátása és visszaverődése között eltelt időt. Az elektromágneses energia terjedési sebessége ismert, így a kibocsátás és a tárgy által visszavert jel visszaérkezése idejének különbségéből meghatározható a tárgyaknak a műszertől való távolsága. (forrás: wikipedia)

A technológia segítségével gyors és pontos, valós idejű navigáció és helyiség feltérképezés lehetséges. A rendszer funkciói:

  1. Pontos térképezés: 360° szkennelés
  2. Pontos pozicionálás: Minden egyes cella egyértelműen azonosítható, és a felhasználók a térképet akár 0,01 négyzetméterű területekre is feloszthatják. A gyorsabb takarításhoz képes kialakítani az optimális útvonalat, így sok időt takaríthatunk meg.
  3. Intelligens tervezés: Intelligens módon megtervezhetjük az optimális takarítási útvonalakat a nagy hatékonyság érdekében. A robotporszívó képes  felismerni a nagy akadályokat és automatikusan kikerüli azokat.
  4. Az 5 térképes tárolás lehetővé teszi, hogy a többszintes házakban is személyre szabottan tisztíthassuk a padlóinkat. (Más márkák csak kevesebb mint 4 térképet tudnak tárolni.)

A tipikus inerciális vagy vizuális navigációs rendszerrel összehasonlítva a LiDAR navigációs rendszer 12%-kal pontosabbá teszi a robotporszívót az útvonaltervezés és a takarítás során.

realme03

Intelligens felületadaptációs technológia

A robot képes valós időben azonosítani a felületeket. Amikor a Realme Techlife porszívó a nehezen tisztítható területeket, például szőnyegeket vagy falszegélyeket tisztítja, a haladási sebessége automatikusan a legalacsonyabbra csökken, a porszívóteljesítményt pedig a lehető legmélyebb tisztítás érdekében a maximálisra állítja. 

55dB alacsony zajszintű működés

realme06

Alacsony, 55 dB-es zajszint mellett képes működni.

Fokozatok (zajszint/szívóerő):

  • Csendes: 55dB-600Pa
  • Standard:58dB-1200 Pa
  • Erős: 62dB-2500Pa
  • Szuper erős: 68dB-3000Pa

Google Assistant és Alexa támogatás

Tökéletesen működik a Google Asszisztenssel és az Alexával. A két eszköz bármelyikével vezérelhetjük a robotporszívót. A magyar nyelv még nem támogatott. A termék 14 nyelvet támogat: tajvani kínai, holland, brit angol, francia, német, olasz, maláj, lengyel, portugál, spanyol, thai, thaiföldi, török, ukrán, hindi.

A porszívó angolul és kínaiul tud beszélni.

Mi van a csomagban?

A porszívót két csomagban tudjuk megvásárolni, az egyik tartalmazza a porszívót, a portartályt, a töltőállomást és a hozzá tartozó adaptert, a tisztítókefét és az oldalkeféket tartalmazza. A másik csomagban plusz kapunk felmosótartályt és a hozzá tartozó mop-pokat.

realme_pack

Hol kapható?

Az Aliexpressen kapható.

Minden nap, az első öt vásárló, aki robotporszívót vásárol, kap egy kiegészítő víztartályt.

2021.07.07 - 07.31. között az early bird ár: 329.99 $ (ÁFA nélküli)
A store kuponok között kell kiválasztani a 96 $-ost.

rm

Ha vásárolnál, kérlek a linkünkön keresztül tedd, ezzel is támogatod a munkánkat! Köszönjük!

Lájkold Facebook oldalunkat, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr4716631652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása