Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Strapabíró zenedoboz - Tronsmart Element T2 plus - Teszt

2020. április 09. 21:04 - Tomi0529

A Tronsmart ismert márka lett, főleg, ha Bluetooth hangszóról van szó. Igyekszik a gyártó mindenkinek a kedvére tenni, ugyanis készít kör alakú, kisebb-nagyobb méretű hangszórókat is. Most egy kisebb méretű, de hosszú üzemidejű lejátszást kínáló hangfalat nézünk meg, a Tronsmart Element T2 pluszt.

Doboz

Tipikus fehér-kék színű dobozt kapunk, ez már a Tronsmart megszokott színei. A doboz sok mindent nem rejt, csupán a hangfalat, egy usb-c töltő kábelt, egy 3.5mm jack kábelt és egy ,,cipőfűzőt”, vagyis egy madzagot, hogy bárhova feltudjuk kötni a hangfalat.

Kinézet

A gumírozott műanyaggal körbevont hangszóró elől hátul fém ráccsal védett, amiben a Tronsmart logó is benne van. A zenedoboz tetején találjuk a hangerő gombokat és vezérlő gombokat is. Hátul pedig egy microSD káryta helyet, egy usb-c töltő portot és egy AUX bementet. Ami különleges ebben a hangfalban az a bal oldalán található kis fém bilincs, amivel tudjuk rögzíteni akár a táskánkra is.

 

Használat

A párosítás roppant egyszerű a már megszokott módokon.  Ami különleges még ebben a hangfalban, hogy ha két darabot vásárolunk, akkor összetudjuk párosítani őket a hangfal tetején lévő M gombot hosszan megnyomva. Így aztán széles sztereó hangzást tudunk varázsolni akár a TV elé. A hangfal két darab 10 Wattos hangszórót tartalmaz. Hangzásra abszolút nem lesz panaszunk, szépek a magasok, a mélyek pedig lenyűgözőek. Persze THX hanghatást ne várjunk, de méretéhez képest meglepően jól szól. Ha már méretnél tartunk, 175mm hosszú és 53mm magas 69mm széles és 470gramm súlyú.  A doboz már árulkodik némi extráról is. Pl. Vízállósági tanúsítványt is kapott, IPX7, vagyis fröccsenő víznek kis ideig ellenáll. Bluetooth 5.0-nak köszönhetően akár 24 órán át képes muzsikálni fél hangerőn, de még úgy is elég hangos. Használhatjuk telefon kihangosítónak, mivel mikrofon is található a benne, így még hangvezérléssel is működik. pl . Siri és Bixby. A Bluetooth 5 mellett A2DP/ AVRCP/HFP kompatibilis 30 méter hatótávú Bluetooth kapcsolattal.

 

Akkumulátor

3600 mAh-ás akkumulátor került a dobozkába, ami 24órás lejátszást biztosít 50%-os hangerőnél. A töltési idő pedig csupán 3 óra. Ami nem sok, pláne ha a lejátszási időt vesszük figyelembe.

Összegzés

Egy remek hordozható hangfalt rakott össze a Tronsmart. Könnyen kezelhető, vízálló , így kiránduláskor magunkkal vihetjük. A microSD kártya olvasónak köszönhetően pedig ott is használhatjuk, ahol nincs velünk a telefon, hiszen szerintem mindenkinek megbújik a fiókjában legalább egy 8-16 GB-os kártya feleslegesen. A sztereóba köthető hangfalak már tényleg nagyon extrának számítanak.

Klassz dolog ez az oldalsó kis fül is, amivel felakaszthajuk bárhova.

 

Pro

  • Jó hangzás
  • Vízállóság
  • Hosszú üzemidő
  • Gyors töltési idő
  • Rögzítő fül

Kontra

  • Magas hangerőnél hajlamos torzítani egy kicsit
  • microSD kártya mellett egy szabvány USB is jól jönne

Hol kapható

Tronsmart Element T2 - AliExpress

Tronsmart Element T2 - Banggood

Lájkold a Facebook oldalunkat, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr6715601518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása