Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Wotofo Bravo, az új dual coilos RTA - Teszt

2018. február 22. 17:23 - Kinai cuccok blog

Ecigi, elektromos cigi tartozék, kazán

wotofo-bravo-dual-coil-rta-teszt-ecigi-elektromos-cigi-kazan-01.png



Ebben a cikkben a Wotofo új dual coilos RTA-ját mutatom be nektek, amely a Bravo nevet viseli. Mit kapunk a pénzünkért ? Milyenek a gyári tekerések? Lehet belőle az év sikerterméke ? A következőkben ezekre a kérdésekre keresem a választ.

Mi van a csomagban?

A Wotofotól megszokott módon ízléses csomagolásban érkezik a kazán, mellette pedig sokféle kiegészítőt kapunk a gyártótól. A kazán gyárilag 4.5ml-es palásttal érkezik, a dobozban kapunk még egy 4.5ml űrtartalmú palástot, emellett kapunk egy szélesített 6ml-es palástot is. A csomagunk felső részében találunk még egy 510-es driptip átalakítót is, mivel gyárilag 810-es szabvány szerint készült driptippel érkezik. A kis „polcot” eltávolítva a csomagban találunk még egy adagnyi O gyűrűt és csavart, egy csomagnyi japán vattát és 3db clapton tekerést amelyek 0.3 Ohmosak, illetve a csomag tartalmaz még egy csavarhúzót és a Wotofotól jól megszokott képekkel illusztrált használati utasítást, ami a kezdők számára nagy segítség lehet a beüzemeléshez.

wotofo-bravo-dual-coil-rta-teszt-ecigi-elektromos-cigi-kazan-02.jpg

Külső

Méreteit tekintve 25mm átmérőjű, magassága 49mm. A cikkben szereplő kazán a fekete változat, emellett még 5 színben érhető el. A fekete változatot piros alapszínű driptippel szerelik, amellyel nagyon jól néz ki a Bravo. A kazán felülete recés mintát kapott, összességében a kialakítás minősége nem hagy kivetnivalót maga után, a levegőállító gyűrű nagyon finoman mozgatható, a menetek szépen megmunkáltak. A driptip számomra az eddigi favorit, nagyon kényelmes használat közben.

wotofo-bravo-dual-coil-rta-teszt-ecigi-elektromos-cigi-kazan-03-1.jpg

wotofo-bravo-dual-coil-rta-teszt-ecigi-elektromos-cigi-kazan-03-2.jpg

Beüzemelés

A kazánt a gyári tekerésekkel és vattával üzemeltem be és használtam 1 hétig, a gyári tekerések mint már említettem is, 0.3Ohmosak ezáltal a kazánunkat beüzemelve 0.15Ohmos ellenállást kapunk ami nem a legszerencsésebb, ugyanis rendkívül alacsony ellenállás és magas teljesítményen kell használnunk a tökéletes élmény eléréséhez. Én 75watton használtam a gyári tekerésekkel (először használtam modot ekkora teljesítményen és indokolatlannak tartom, ha tehetitek a gyári tekerések felhasználása után magasabb ellenállás elérése legyen a cél min. 04-0.5 Ohm ezáltal kímélitek az akksikat és a modot is.) A csomagban található vatta jól használható, a liquidet jól vezeti abszolút nem a gagyi kategóriába tartozó vatta. A deck érdekes kialakítást kapott, a lefogatókat úgy alakították ki, hogy a lapos huzalokat könnyen le lehessen fogatni. Méretéből adódóan nagyobb tekeréseket kell használnunk hozzá, ezért is jobban járhatunk magasabb ellenállású előre tekert huzalokkal (pl. 0.85Ohmos Claptonok) vékony huzalokkal nem a legcélszerűbb használni a kazánt, mivel a levegőzés mértékéből és a deck méretéből kifolyólag nem a 0.3-as vastagságú huzalokhoz lett tervezve. Beüzemelése egyébként roppant egyszerű, a tekeréseket könnyű lefogatni, vattázása egyszerű. A kazán kialakítása a Wotofo SMM-hez hasonló ezért nem jellemző rá, hogy szivárogjon a liquid, töltése felülről történik, a topcap alatt két nagy liquid betöltő nyílást találunk, töltés közben nem szükséges elzárni a kazánunk levegőzését. Az egyetlen kompromisszumot talán a liquid fogyasztásának mennyiségében találjuk meg, mivel a nagy gőz előállításához nagy mennyiségű liquidre van szükség. Személy szerint én a 4.5ml-es palásttal használom, ugyanakkor a 6ml-es palásttal kevesebbszer kell újratöltésen gondolkodnunk.

Összegzés

Összességében elmondható, hogy egy nagyon jól sikerült kazánt kapunk a Wotofotól, ízre felülmúlja a mai dual coilos kazánok többségét. Gőz szempontjából pedig minden igényt maximálisan kielégít. Akiket kiüldöznek a házból DL kazánokkal készüljenek fel, hogy a szomszédok tűzoltót hívnak a felhőket látva. Mindenképpen ajánlanám azoknak akik nagy levegőzésű Dl kazánt keresnek illetve azoknak akik szeretnének túllépni a mostanában divatos Kylin és Ammit pároson. Véleményem szerint az év egyik legjobb dual coilos RTA-ja lehet a Wotofo Bravo. Köszönöm, hogy elolvastad a cikket, a Youtube csatornán láthatsz a kazánról egy rövid bemutató videót is. 

 

Hol kapható

24 dollár körüli áron kapható az alábbi oldalakon:

GearBest

AliExpress

Ebay

A cikk a Gőzhajhász engedélyével lett közzétéve, az eredeti itt olvasható.

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz facebook csoportunkhoz is!

2 komment
Címkék: teszt műszaki ecigi

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr3413690222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victor Franco 2018.02.24. 20:40:55

Ne haragudj, lehet hogy én vagyok hülye, de elolvasva a bejegyzést, egyszerűen nem tudtam rájönni, hogy miről van szó. Egy halvány segédfogalmam sem volt, hogy mi a bánat ez.Nem lehetne kicsit érthetőbben leírni, hogy mi a bánat ez?

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2018.02.25. 11:01:08

@Victor Franco: Elektromos cigi tartozék. Egy ecigi blog vendégposztja, ezért nincs kihangsúlyozva micsoda, mert ott mindenki tudja. Én pedig azt gondoltam, hogy csak olyan fogja olvasni, aki ismeri.
De igazad van! Beleírtam az alcímbe néhány kulcsszót a könnyebb érthetőség kedvéért!
Köszönöm az észrevételt!
süti beállítások módosítása