Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

MicroSD memória kártya olvasó

2012. január 07. 15:45 - Kinai cuccok blog

Egyszerű de nagyszerű kis eszköz. Segítségével könnyen le tudjuk olvasni a memória kártya tartalmát, a nem használt memória kártyát pedig pendriveként használhatjuk. A leolvasó visszahúzható egy kis műanyag tokba így kulcstartón is hordható, parányi mérete miatt szinte észre sem vesszük hogy rajta lóg. Bár nem látszik erős szerkezetnek, nem törött vagy romlott még el. Egy darabot sikerült eddig "szét tépnem" amikor annyira szoros volt az egyik USB portom hogy 2 darabban jött ki, de a lecsúszott kis fedő műanyagot gyorsan vissza tudtam csúsztatni így nem ment tönkre.

 


Próbáltam mindenféle méretű memóriakártyával 1GBtól 32GBig és mindegyiket olvasta a kártyára ráírt sebességgel. Kezeli az SDHC memória kártyákat is.
Elromolni nem igazán tud, olcsó és jó minőségű ezért ajánlom mindenkinek!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr884350429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása