Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

USB laptop, notebook ventilátor

2012. augusztus 12. 16:50 - Kinai cuccok blog

USB Laptop ventillátor 1.jpgA nagy meleg nem csak nekünk elviselhetetlen hanem a műszaki berendezéseinknek is, így jól jön ott is az extra hűtés. Laptopja válogatja mennyire melegszik fel, van amelyik nyáron sem forrósodik fel, de az olcsóbb vagy nagyobb teljesítményűekre jellemző hogy az alsó része már szinte éget, annyira forró. Erre nyújt megoldást ez a kis kiegészítő ventilátor. Összecsukható kialakítása révén praktikus, könnyen magunkkal is vihetjük de használatához mindenképp kell egy kemény felület így ölünkbe véve nem használható. Az áramoltatott légtömeg nem olyan nagy de a folyamatos használat mellet mégis észrevehetően csökkenti a laptop aljának hőmérsékletét. Cserébe nem hallani, hogy üzemel. A csatlakozó kialakítása olyan hogy az egyik vége USB apa, a másik vége anya így használatakor nem veszítünk egy USB portot. Sajnos ez a része gyenge vékony anyagból készült így pár használat után már deformálódott.

Fogyasztása 280 mA (5V-on) ami nem sok, ha akkumulátorról üzemel a készülék akkor csak minimálisan rövidíti az üzemidőt.USB Laptop ventillátor 2.jpgKülönféleszínekben kapható az elegáns feketétől a tarka élénk színeken keresztül a mintásig aminek nem sok értelmét látom lévén vagy a gépünk alatt van, vagy összecsukva valahol.Mérete összecsukva: 167mm x 66mm x 22mm
Mérete kinyitva: 285mm x 175mm x 22mm
Súlya: 140g

Összességébe tetszett, ezért ajánlom!

Ami tetszett: kicsi, könnyű, praktikus, néma működés

Ami nem tetszett: gyenge szerkezet

Hol kapható

Sok féle laptop hűtő a Banggood-on és a GearBest-en.

Ha tetszett a cikk, kérlek ne felejtsd el lájkolni a blogot a facebook-on! :)

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: teszt műszaki

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr544708729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása