Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Szivargyújtós feszültség mérő, töltöttség ellenőrző (Autó akkumulátor feszültségmérő, 12V, 24V)

2013. január 03. 20:39 - Kinai cuccok blog

Auto akkumulator feszulteg mero 1.jpgEgyszerű de nagyszerű eszközt kaptam tesztelésre. Szivargyújtóba dugva kiírja az akkumulátor feszültségét. Hasznos hogy időben értesüljünk ha az akkumulátorunkat tölteni kell anélkül hogy kinyitnánk a motorháztetőt és babrálnánk a motortérben. A kijelző nagy méretű, jól látható. Piros ledekkel mutatja a az aktuális feszültséget. Kikapcsolt és járó motorral is meg lehet mérni. A mért feszültséget a csomag hátulján található táblázat segítségével tudjuk kiértékelni és szükség esetén tölteni vagy cserélni az akkumulátort. Ha pedig nem kell akkor könnyen elfér a kesztyűtartóban.
Működik 12V-os és 24V-os rendszerekben is. Az elejébe egy 5A-es biztosíték található mely megvédi az eszközt.
Használata egyértelmű volt, csak bedugtam a szivargyújtóba, kiírta hogy 11.8V az akkumulátor feszültsége, leolvastam a hátulján hogy az már necces, szóval töltöttem is az akkumulátorra. Feltöltés után 12.7V lett a feszültség ami már jó. Nekem tetszett :)

Ami tetszett: Kicsi, praktikus szerkezet, jól látható kijelző

Ami nem tetszett: -

A szivargyújtós feszültségmérők pár ezer forinttól kaphatóak a GearBest-en.

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz facebook csoportunkhoz is!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr814996735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása