Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Paypal automatikus fizetés kikapcsolása (előfizetés megújítása, számla terhelés, hirdetés, tárhely, újság, társkereső lemondása)

2014. december 25. 20:02 - Kinai cuccok blog

paypal-logo.jpgHa Paypal-lal fizetünk, sok esetben nem is gondolunk arra hogy a fizetés nem egyszeri alkalomról szólt hanem számlánkat rendszeresen meg fogják terhelni az adott összeggel. Ez azt jelenti hogy a megvásárolt időtartam lejárta után a webes vállalkozás értesítés nélkül automatikusan megterheli a számlánkat, függetlenül attól hogy mi is szeretnénk-e. Ez különösen jellemző a szolgáltatások, előfizetések igénybevételekor. (Társkeresők, újság előfizetések, tárhely és egyéb szolgáltatások, stb.) Hogy jogilag rendbe legyen a dolog, az ÁSZF jellemzően tartalmazza ezt a kitételt, de egyrészt ki olvassa végig a kilométer hosszú, jellemezően lényegtelen információkkal dúsított szöveget, másrészt ha végig is olvassuk, könnyen megfeledkezünk róla pár hónap távlatából. Ezért érdemes akár egy fizetés után azonnal vagy rendszeres időközönként ellenőrizni, nem állított-e be automatikus fizetést egy weboldal.

Ehhez lépjünk be a Paypal oldalára majd kattintsunk profile linkre (nem a lenyíló menübe keressük hanem magára a menüre kattintsunk)

Utána válasszuk a "My money" menüpontot és a "My preapproved payments"-nél  kattintsunk az "Update" linkre.

1_my_profile.jpg

 

A megjelenő listából ellenőrizzük azokat a tételeket melyeknél a "Status" oszlopban "Active" jelőlés van.

2_my_preapproved_payments-a.jpg

Ha valamelyiket le szeretnénk mondani, akkor kattintsunk nevére.

A megjelenő részleteknél pedig nyomjuk meg a "Cancel"-t.

3_billing_details.jpg

 Készen is vagyunk, nem fogják tudni többször a számlánkat automatikusan megterhelni!

 

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz facebook csoportunkhoz is!

 

Szólj hozzá!
Címkék: okosság

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr37010881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása