Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Bluetooth vezeték nélküli átjátszó - Teszt

2019. február 08. 20:49 - Kinai cuccok blog

bluetooth-vezetek_nelkuli-adovevo-atjatszo-01.pngBiztos sokakkal előfordult már az, hogy vásárolt egy mini hifi tornyot, de nem csak a reklámokkal teletűzdelt rádió adását szerette volna hallgatni, hanem a mobilról is lejátszaná a kedvenc zenéit. A hifi viszont nem rendelkezik vezeték nélküli modullal, csak aux bemenettel, így nem lehet rácsatlakoztatni a telefont vezeték nélkül. Erre van egy remek és olcsó megoldás, a wireless 2-in 1 audio transmitter.

Doboz

A doboz már elárulja, hogy mire is képes a termék. A készüléken kívül egy használati útmutatót és mindenféle kábelt kapunk, amikre szükségünk lesz. Egy microUSB töltő kábelt, egy rca-jack csatlakozót és egy jack-jack csatlakozót is.

Beüzemelés használat

Ez a termék 2 üzemmóddal rendelkezik. Az egyik y transmitter, amikor hifire kötjük a telefont, a másik amikor a tv hangját szeretnénk egy Bluetooth eszközre átvinni.

Bekapcsolni a középső nagy gombbal lehetséges. Beépített akkumulátorral rendelkezik, így nincs szükség USB töltő adapterre. Amikor csatlakoztatjuk a kábelt a hifire és a a Bluetooth adapterre, akkor automatikusan átvált a megfelelő üzemmódra, amit egy led vissza is jelez. Majd párosítjuk az eszközünkkel és már szól is a zene.

Hangzásra nincs panasz, elég jó. A második üzemmód például akkor hasznos, amikor a laptop hangját szeretnénk átvinni kedvenc vezeték nélküli fülhallgatónkra, de a laptopunk nem rendelkezik Bluetooth adapterrel.

Bár itt számolni kell egy kis késéssel, ami egy film nézésnél kicsit zavaró lehet. Itt is párosítani kell a fülhallgatónkkal és már működik is. Bluetooth 2.1 chipsettel rendelkezik. A beépített 600mAh-ás akkumulátor kb. 8 óra lejátszást tesz lehetővé.

Összegzés

Jól használható Bluetooth audio adapter, ami kedvező áron kapható. Én inkább egy régebbi mini hifimet kötöm össze a mobilommal, ami rendelkezik jack bemenettel. Erre kiválóan használható, de akár egy aux bemenetes autóba is használhatjuk a mobilunkat vezeték nélküli lejátszáshoz.

Ami tetszett

  • jó ár
  • jó hangzás
  • többféle mód
  • minden szükséges kábel alap tartozék
  • beépített akkumulátor

Ami nem tetszett

  • olcsó műanyag használat

Hol kapható

Banggood

További Bluetooth átjátszók

GearBest

Banggood

AliExpress

Ebay

Lájkold a Facebook oldalunkat, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr2614615976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása