Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Etwow rolleres telefontartó - Teszt

2019. május 06. 22:09 - Tomi0529

Sajnos nagyon sok helyen rossz minőségűek az utak, pláne, ha egy kisebb kerekű rollerrel közlekedünk. Hiába a tökéletes rugózás, ha telefont szeretnénk a kormányra rögzíteni, akkor azt nem szívesen tesszük, ugyanis féltjük a telefonunkat, hogy kiesik a tartóból. A külföldi oldalak tele vannak mindenféle telefon tartókkal, csak sajnos egyre olcsóbban akarják gyártani őket és ez sokszor a minőség rovására sikerül.

Az Etwow mint elektromos roller márka, a minőségről, megbízhatóságról híres. Árulnak mindenféle roller kiegészítőket is, így telefontartót is. Most ezt szeretném bemutatni nektek egy pár mondatban.

Doboz, tartozékok

A szép fehér doboz 3 féle vastagságú öntapadós szivacsos betétet, gumi csúszásgátlót a kormányra fogatáshoz,  a kormányrúdra fogatót és egy telefontartót tartalmaz.

Használat

A doboz képén egy kicsit furcsán ábrázolja, hogyan is kellene felszerelnünk, de persze hátha valakinek ez is tetszeni fog. De a képeken jól látszik, hogy elfér a markolaton is.

A telefon behelyezése egyszerű, a tartó konzol hátulján van egy piros gomb azt felfele kell húzni, így nyit a retesz majd a piros színű forgótárcsával kinyithatjuk a tartó karmokat a megfelelő állásba. Helyezzük bele a telefonunkat és a piros színű forgótárcsát húzzuk meg jó szorosra, és ha megfellelő a dőlésszöge a tartónak akkor húzzuk meg az alsó csavart és már kész is. Nekem elég nagy telefonom van egy Samsung Note 8, de gond nélkül belefért a tartóba és stabilan tartotta azt. Sosem esett ki belőle. A telefontartó ára egy kicsit borsosnak mondható, de mint minden minőségi Etwow Futurer termék ez is tökéletes.

 

 

 

 

Méretek

A gyártó szerint 3.5”-7”-es telefonig használható, kormányoszlop befogadóképessége 22-35mm-ig.

Hol kapható

A termák 8000 Forintért vásárolható meg a Futurer.hu-tól

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr5615554080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása