Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Eyemind beyondsky gimbal

2019. július 19. 11:13 - Tomi0529

Eyemind beyondsky

Az eyemind gimbal a piac legolcsóbb gimbalja, de mégis megálja a helyét használat során. Bár nem sokkal drágább a Dji osmo mobile vagy osmo mobile 2. de sokan vannak úgy, hogy nem szeretnének sok pénzt áldozni a termékre.

 

Doboz

 A szép fehér doboz nem rejt túlságosan sok mindent, de itt igazából nincs másra szükség, mint a gimbalra. Így a doboz tartalmaz egy gimbalt, egy micro usb töltő kábelt és egy kicsi súlyt. Igen egy kicsi súlyt, amivel pozícionálni lehet a nagyobb méretű telefonokat.

Használat, dizájn

 

Itt ebben az ár kategóriában ne számítsunk nagyon nagy minőségi érzetre, de ennek ellenére kellemes a műanyag fogása. A termék nem rendelkezik beépített akkumulátorral, hanem egy szimpla 18650 típusú cserélehető akkumulátorral érkezik. Ami kb 8óra használatot tesz lehetővé, de a jó hír az, hogy ez tölthető, illetve, ha szeretnénk cserélhetjük nagyobbra is. Viszont sajnos így az állvány foglalat nem alulra került, hanem a gimbal oldalára, ami szerintem nem annyira jó...De mentségére szolgáljon az, hogy ezt inkább a kezünkbe fogjuk tartani. A termékhez kapunk egy ellensúlyt is amivel a nagyobb méretű mobilokat tudjuk kiegyensúlyozni. Én egy Samsung Galaxy Note 8-ot raktam bele, ami azért elég nagy és nehéz telefon. Itt egy kicsit balra húzott nem volt elég nagy a súly, hogy teljesen középen tartsa a telefont, de a gimbal ügyesen megoldotta amint bekapcsoltam. A telefontartó keret mérete maximum 80mm lehet. Ettől nagyobb telefon nem fér bele.

A gimbal bekapcsolását egy hangjelzés kiséri.

A gimbal 2db gombbal rendelkezik, egy bekapcsoló-mód váltó, illetve egy joystickos gombbal. Rendelkezik egy telefonos alkalmazással is mint az összes többi gimbal. Itt sok mindent testre szabhatunk, beállíthatunk, például pro fotó mód, arc követés, ami nálam semmilyen formában nem volt hajnaldó működni. Én azt mondanám, hogy ne töltsük le a szoftvert, felesleges. Elég a telefon gyári fényképezőgép alkalmazása. A gimbal meg teszi a dolgát úgy ahogyan azt kell. Viszont egy apróbb hiányosság, nincs benne sport mód mivel csak 320fokos szögben tud mozogni. De ezt is kiküszöbölhetjük azzal ,hogy megfordítjuk a gimbalt, ugyanis a másik oldalon is van mód voltáló-exponáló gomb, már ha ez elég nekünk..

 

Összegzés

 

Egész jól összerakott gimbal. Ennyi pénzért szerintem valóban ,,ingyen” van, a többihez képest. Persze csak ha sima stabilizálásra szeretnénk használni.

Ez a kb. 22ezer ft ár valóban jó, szépen stabilizál. A szoftvere csapnivaló, így én azt nem ajánlom használni.

 

Pro                                                Kontra

-Cserélhető akku                          -Az állvány foglalat oldalt van

-Szépen stabilizál                         -1db kiegyensúlyozó

-Jó fogású joystick                        -Power bank hiány

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr2215554102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása