Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

BitzWolf szelfibot - Teszt

2017. március 16. 19:52 - Kinai cuccok blog

Szelfi bot, selfie stick, szelfizés, fotó

blitzwolf-szelfi-bot-selfie-stick-01.jpgA szelfibot a turisták megszokott kelléke lett. Bár sokan nem szeretik, amikor valaki végig légkardozza a kirándulást vagy az utazást, de korrekt módon használva, valóban remek csoportképeket tudunk készíteni. (bár az már nem is szelfi)
Ezt kihasználva rengetegen gyártanak szelfibotot jobb vagy kevésbé jó minőségben. Bár nem egy rakéta tudomány, azért van mit elrontani rajta. Én a BlitzWolf szelfibotját választottam, mivel a korábbi termékeivel is meg voltam elégedve.

 

 

 

A doboz

A dobozban a szelfibot és egy rövid használati utasítás található. 

Kinézet

A teleszkópos bot öt tagból áll. Az alsó részén egy tizenkét centiméteres fogórész található mely kellemes és biztos fogást biztosít. A hüvelykujjnál egy exponáló gomb található, amely a középvonalhoz képest jobbra helyezkedik el, jobbkezeseknek kissé kényelmetlen. A teljes hosszában kihúzva 83cm, karunk hosszúságát hozzáadva már több mint 130 centiméterről készülhetnek a képek. Ekkor már nem kel azon aggódnunk hogy az arcunk telihold módon néz ki illetve a háttér is látszódni fog a képen.

Működés

A telefont a rugalmasan széthúzható tartóba kell behelyezni. Alapból 5.5cm magas, amit egészen 8cm-ig tudunk kihúzni, így minden telefon belefér, a rugó pedig olyan erős, hogy biztonságosan tartja is. Kialakításának köszönhetően akció kamerát is tud fogadni, de ekkor a felvétel indítását a készüléken kell megtenni.

Két fajta szelfibot létezik. Az egyik bluetooth-al működik. Ez kényelmes megoldás, mert nem kell a kábellel vacakolni, én viszont a bluetooth állítgatást nem szeretem, ezért egyszerűbb volt olyat választani, ahol egy kábelt a fülhallgató jack kimenetébe kell bedugni. Ez szinte minden telefonná működik, ha még sem, akkor be kell állítani, hogy a fényképezőgép a hangerő le gombra készítsen képeket.

A képeket a fogó részen található gombbal lehet készíteni. (A videót manuálisan kel indítani)

 

Ami tetszett: BitzWolf minőség, egyszerű használat, strapabíró kivitel

Ami nem tetszett: A gomb mintha bal kezesekre lett volna szabva

Hol kapható:

A szelfibotot a Banggodon vásároltam 3600 forintért.

Sok hasonló szelfibot is kapható, érdemes körülnézni.

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr10012340979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása