Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Sigelei Gw - A Nagy Fal(at) - Elektromos cigaretta teszt

2018. március 11. 20:30 - Kinai cuccok blog

ecigi, e-cigi

sigelei-gw_a-nagy-fal-01.pngA világ legnagyobb ember által épített létesítménye. Erődítmény amely körül még ma is sok kérdés kering. Miről is van szó? Nem másról, mint a Kínai Nagy Falról, amely a mai cikkünkben szereplő készülék névadója is egyben. Miért kaphatta a Nagy Fal nevet a mod? Méltó a nevére? Tovább olvasva minden kiderül.

 

Mi van a dobozban?

A doboz a Sigeleitől megszokott módon rendkívül ízléses külsőt kapott. Egy lehúzható védőkeret borítja kívülről, amelyen a csomag tartalma illetve a mod  maga szerepel a Nagy Fal motívumaival karöltve. A védő alatt is folytatódik a névadó motívum. A doboz tartalma a mai standardnak megfelelően, a mod maga, egy Usb kábel, használati utasítás és security check kártya. Kapunk még hozzá 2 db gumiból készült akksiszűkítőt, mivel a mod 18650-es, 20700-as és 21700-as akksikkal egyaránt használható.

sigelei-gw_a-nagy-fal-02.jpg

sigelei-gw_a-nagy-fal-03.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr8813731948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása