Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Bevezető

2012. január 03. 11:13 - Kinai cuccok blog

A blogot azért indítottam, hogy a mára már mindenhova begyűrűző, kínai termékekről egy szubjektív tesztet olvashasson a látogató, mielőtt a vásárlás mellett döntene. A blognak nem célja a termék specifikáción alapuló, mindent alaposan leellenőrző teszt, sokkal inkább egy szubjektív, az általános igényeket körüljáró, magán véleményt fogalmaznék meg. Olyat, mint ami az első pár napban, bárkiben benyomásként kialakulna a termékekkel kapcsolatban.

Az írásaimmal szeretném eloszlatni azt a tévhitet hogy minden rossz minőségű és gagyi amire rá van írva hogy Kínából származik, illetve szeretném megóvni interneten vásárló olvasóimat azoktól a termékektől amik bár olcsók (vagy akár drágák is) de valójában annyira rossz minőségűek vagy használhatatlanok hogy semennyi pénzt nem érnek meg.
 
A tesztekhez szolgáló termékek jó részét magam vásároltam, így látatlanba kellett döntenem hogy vajon megéri-e az árát. Ilyenkor csak egy két darabról tudok véleményt alkotni, ami nem biztos hogy valósághű, de jellemzően nem szoktak nagy eltérések lenni. 
Kisebb részben kimondottan tesztelésre kapom a termékeket hogy írjam meg róluk a véleményem. Ekkor többet is kapok egyszerre, így össze tudom hasonlítani egymással őket. Itt rendelkezésemre áll a terméket biztosító kereskedő tapasztalata, ami alapján meg tudom írni hogy mennyi hibás darab van, mik a tipikus hibák, illetve hogy hogy lehet javítani őket.
Harmadik lehetőségként az olvasóktól is kapok teszteket amit köszönök nekik és szívesen várok mindenkitől ilyen írásokat!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr374382764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása