Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

USB bluetooth adapter (usb dongle)

2012. április 29. 14:26 - Kinai cuccok blog

Bár manapság már ritka hogy bluetooth-on keresztül cserélnénk adatot, néha még is jól jön, ha pl. nincs megfelelő kábel vagy a memória kárya nem kivehető a telefonból. Csak be kell dugni egy szabad USB portba, a Windows percek alatt felismeri, telepíti és már használhatjuk is. A számítógépen vagy a telefonon bekapcsoljuk a láthatóságot és párosítjuk a pin segítségével a 2 eszközt (alapesetben érdemes a láthatóságot kikapcsolva tartani, okosabb készülékek nem is engedik pár percnél tovább bekapcsolva hagyni) Küldhetünk és fogadhatunk is fájlokat a két készülék között. Minimális beállítási lehetőségeink vannak csak, elkonfigurálni nem lehet.
 
 
Parányi eszköz melyet könnyű elveszíteni, nincs rajta rögzítési lehetőség sem. Alig nagyobb mint egy USB csatlakozó, egy 100 forintoson pont elfér. Ebből adódik hogy antennája sem túl nagy, pár méteres a valós hatótávja de sokkal több nem is kell. Pár darabot járt nálam, nem volt köztük rossz. Egynél előfordult hogy lejött a fekete műanyag borítás, de könnyen össze tudtam ragasztani pillanatragasztóval.
Mivel nem kell telepíteni, kicsi és probléma mentesen működik, bátran ajánlom mindenkinek!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr324484305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása