Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Mágneses szerszámtartó karpánt - Teszt

2017. július 08. 19:30 - Kinai cuccok blog

csavar, szeg, lámpa, szerszámtartó karpánt, szerelés

magneses-csuklopant-szereloknek-szeg-szog-csavar-csavarhuzo-csavarkulcs-szerszam-tarto-ov-01.jpgAki szokott barkácsolni vagy szerelni, az jól ismeri azt a problémát, hogy néha nincs hova tenni a csavarokat, szegeket, csavarhúzót, csavarkulcsot. Mágnesek keresése közben találtam rá erre a mágneses karpántra, mely pont ilyen célra szolgál. Nemcsak az alkarra, hanem a felkarra is rögzíthető, így akkor sem zavaró ha lent útban lenne.

Anyaga gyöngyvászon, könnyen tisztítható. Hossza 35cm, 5 rekeszébe vannak varrva az erős mágnesek. A mágnesek jóval kisebbek, mint a rekeszek, de így is elegendő az erejük, hogy nem csak csavarokat és szegeket, hanem apróbb fém szerszámokat is megtartson. Kicsi, fém házas lámpákkal is jól elboldogul. Kb. 200 grammot bír el. A teherbírása nincs megadva, de mivel a mágnesek között nagy a hely és körívben is vannak, így egyszerre maximum két mágnes tartja a nagyobb szerszámokat is.

Rögzítése tépőzáras, erősen tart. A pánt elég hosszú, a felkaron is fent marad. Ára kedvező, hasznos eszköz így mindeninek ajánlom! Többféle változatban kapható, érdemes a kicsit drágább, de sok mágnest tartalmazó verziót választani.

Ami tetszett: Strapabíró anyag, 5 mágneses rekesz, alkaron és felkaron is hordható

Ami nem tetszett: Nagyobb mágnesekkel még erősebb lenne

Hol kapható

A mágneses szerszámtartó karpánt a Banggood-on 1000 Forintért kapható.

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr4612646523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.07.10. 06:01:22

Tehát nem tart meg egy normál szerszámot, mégis ajánlod.

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2017.07.10. 08:15:23

@enpera: Leírtam, hogy mit tart meg és mit nem. Nekem hasznos, más meg döntse el maga.
süti beállítások módosítása