Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

6 éves a Kínai cuccok oldala

2018. január 01. 13:46 - Kinai cuccok blog

Hat éves lett az oldalunk! Azóta sokat változott a világ, az oldal is sokat fejlődött. 2012 Januárjában indítottam azzal a céllal, hogy valós információkat és gyakorlati tapasztalatokat oszthassak meg az általam vásárolt termékekről. Ez a cél azóta sem változott, de a sok visszajelzésnek köszönhetően bővült az oldal profilja is. A termékteszteken kívül akciókat, vásárlási tanácsokat is olvashattok nálunk. A csapat is bővült, számos lelkes önkéntes csatlakozott, hogy minél több termékről olvashassatok tesztet! Mindannyian a munka vagy iskola mellett írjuk a cikkeket, hozzászólásokat, kutatjuk az érdekes termékeket vagy akciókat. A tőletek jövő sok biztató üzenet, lájk és megosztás az, ami lelkesít bennünket! :)

Nemrég indult el a facebook csoportunk, ahol közösséget teremtve egymásnak is tudtok segítséget, tanácsot adni. Gyorsan gyarapodunk, csatlakozzatok ti is! :)

Sikereinket látva egyre másra jelennek meg a hasonló blogok, de Kínai cuccok csak egy van! :)

Mi voltunk, vagyunk és leszünk Magyarország legrégebbi és az egyik legnagyobb kínai termékeket tesztelő oldala! :)

Lájkold a facebook oldalunkat!

6-eves-a-kinai-cuccok-blog.png

 

Szólj hozzá!
Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr3413538083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása