Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

F - wheel DYU D1 Deluxe tartós használati teszt

2018. július 06. 20:25 - Mucsi Gábor

Előző tesztemben már írtam pár dolgot erről a remek kis bicajról, most majdnem 600 km megtétele után következzék egy használati és tartóssági leírás is. Nézzük az első cikkemhez képest mi változott, illetve változott-e a véleményem. Dőlt betűvel az első tesztes megállapításaim.

fwheel-dyu-applikacio

Ami tetszett

Jó minőség, átgondolt tervezés (apróbb hiányosságokkal)  Ezt még teljesen tartom, a töltőcsatlakozás elhelyezése változatlanul rossz helyen van, és az azóta már leszakadt gumi fedősapka sem tűnik jó megoldásnak. Kiváló hordozhatóság és kis méret Ha a 14 kg-nyi súlyt kényelmesnek nevezhetjük, valóban az. Volt már autó csomagtartóban is. A kormány lecsukásával jelentősen csökken a szállítható méret. Hosszú akkuidő Minden nap kb. 16 km-t teszek meg vele, 20-25% marad mindig benne, az akksi az elején gyorsan lement 95%-ra (azaz teljes feltöltésnél ennyit mutat), majd 1 hónap után 90%-ra, most egy jó ideje ez a teljes töltöttség. Jól használható alkalmazás Az alkalmazást tényleg egyszerű használni, az idő elteltével kissé fapadosnak érzem, de amúgy minden rendben vele.

Ami nem tetszett

Kilométeróra hiánya Változatlanul hiányzik. Beszereztem egy vízálló telefontartót(link a cikk után), és egy régebbi telóm szolgáltatja most az adatokat. A kormány és az ülés magassága nem állítható Ez nálam nem probléma, hiszen nem vagyok túl magas, de pár kölcsönadáskor elkelt volna az állíthatóság. Sebességkorlátozás 10 km megtételéig a beüzemelés után Ez valójában nem akkora baj, a 10 km-t nagyon hamar bele lehet tenni. Kicsi lábtartó Valójában hosszabb távon ez sem jelentett gondot A töltőnyílás alul található Ahogyan fentebb is írtam, ez egy nagyon rossz megoldás, éppen házi-barkács megoldáson dolgozom, ha kész írok majd róla.

fwheel-dyu-deluxe-self-checking

Az első tesztben ezek voltak a fő tapasztalatok, mint láthatjátok a felső képen még minden okés vele. Azóta még annyi jött hozzá, hogy hiányzik a csillapítás, a klassz magyar aszfalton eléggé tud rázni. Az ülés kissé kemény ezt orvosoltam egy zselés üléspárnával, amelyet az Aliexpressen vettem, a linkjét lent megtaláljátok. A bicajt teljes megelégedéssel használom, remek partner a munkába járásban, szóval ha gondolkodtok egy ilyen beszerzésében mindenképpen ajánlott vétel.

  kerekparos-telefontarto

zseles-kerekpar-ulesparna

Zselés üléspárna

Vízálló telefontartó

A kerékpár itt kapható:GearBest-ről Europe Railway Priority Mail szállítással Áfa és Vám mentesen rendelhető!

Vásárlás előtt írj a Facebook oldalunkra üzenetet és megnézzük, hogy van-e rá kupon!

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz facebook csoportunkhoz is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr814249619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása