Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Gomba csoda töltő 5portos

2019. június 21. 17:27 - Tomi0529

Egyre több okos eszközt kell töltenünk, óra, fitnesz kiegészítők, telefon táblagép stb. De biztos ismerős az érzés amikor befekszünk az ágyba és rájövünk, hogy a töltőnket a konyhába hagytuk. Igen a lustaság olykor nagy úr! De erre jó megoldást kapunk ettől a helyes kis gomba alakú töltővel, hiszen az éjjeli szekrényünkön is remekül mutat és praktikus.

 

 

Doboz, értékelés

 

Ezúttal nem kapunk sok mindent. Igazából a gomba kalapja a törzse a telefontartó és egy hálózati kábel.

A gomba törzse magában rejt 5db usb portot amiből az alsó gyors töltésre is képes qc 3.0 támogatással.(3A (3.6 v - 6.5 v), 2A (6.5 v-9v), 1.5A (9 v-12v)

A többi pedig a szokásos 1 illetve 2.1 Amper leadására képes.

A gomba kalapján található egy érintőpanel ami kicsi éjjeli lámpává varázsolja a gombát. Szerintem ez egy remek dolog lehet egy íróasztalon, vagy egy gyerek szobában is.

 

 

Összegzés

 

Egy aranyos lámpás töltőt dobtak össze a kínaiak. Remekül használható, bár járhatott volna hozzá rövid méretű usb töltő kábelek. De ma már biztos sokaknak van otthon belőle. Illetve egy csúszásgátló felület lehetne a tálcája alatt, mert sajnos hajlamos csúszkálni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr1315554028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása