Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Mozgás érzékelős ledes fali lámpa

2012. április 22. 16:48 - Kinai cuccok blog

Éjszaka gyakran nem akar lámpát kapcsolgatni az ember mert túl erős a fénye, nem akarja keresni a kapcsolót vagy nem akar senkit zavarni a nagy világossággal. Erre nyújt kiváló megoldást ez a falra szerelhető kis elemes lámpa.
Mivel elemekkel működik, nincs korlátozás, hogy hova szereljük, utólag is bárhova oda lehet tenni. 2 darab AAA-s elemmel megy, amivel elég hosszú ideig tud világítani a 6 db lednek köszönhetően. De ha 4 db elemet rakunk bele akkor fele olyan gyakran kell csak cserélgetni. 2 elemmel, gyakori helyiség használattal és erős fényerővel pár hét alatt lemerül. Érdemes tölthető akkumlátorokat használni, mert így elhanyagolható lesz a fenntartási költsége. De sokszor elegendő a gyenge fény is, mert az is jóval erősebb mint az éjszakai irányfény, így a négy elemet csak havonta kell tölteni.

Ahhoz képest hogy milyen egyszerű szerkezet, elég sok minden állítható rajta. A kapcsolók és tekerők a hátulján kaptak helyet. Beállíthatjuk hogy mozgás érzékelés esetén 30, 60 vagy 90 másodperc múlva kapcsol ki illetve beállíthatjuk folyamatos világításra is. Ekkor viszont le kell szedni a falról, ami egy csavaró mozdulattal könnyen megtehető. (A falra egy öntapadós tartóval tehetjük fel)

Állítható még a ledek fényereje illetve hogy milyen fényerősség esetén kapcsoljon csak be így nappal vagy rendes lámpa használatakor nem fog feleslegesen égni. A mozgásérzékelője elég pontos és nagy szögben képes érzékelni, a helyiségbe lépve biztos bekapcsol. Nagyon ritkán magától is bekapcsolódik egy picit, ennek a titkára még nem jöttem rá. (hacsak nem szellemjárás van éppen)
A lakásba több helyre is felszereltem, folyosó, fürdő világítására tökéletes ha éjszaka nem akarjuk kiégetni a szemünket de az irányfényt kevésnek találjuk.
Méretét tekintve diszkréten elfér bárhol, 7.5 cm átmérőjű és 4 cm a magassága.
Minősége jó, többet is vásároltam, nem volt köztük hibás darab. Egyszerűsége, praktikussága és pár ezer forintos ára miatt mindenki hasznát veheti!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr264470987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása