Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

IPRee szabadtéri felfújható kanapé - Ajánló (relaxációs ágy, vízparti matrac)

2017. május 04. 12:00 - Kinai cuccok blog

szabadteri-felfujhato-kanape-relaxacios-agy-vizparti-matrac-01.jpgVégre itt a jó idő, lehet menni a szabadba lazulni. Ehhez rengeteg féle összecsukható kempingszék és napozó ágy kapható, de mindegyikük túl nagy ahhoz, hogy kiránduláshoz magunkkal vigyük. Erre találták ki a felfújható kanapét, mely kevesebb mint egy kiló és könnyen belefér a hátizsákba.

Méretei felfújás nélkül 240 x 75cm, felfújva 180 x 70 x 50cm. A maximum terhelését elírták a weboldalon, 400g szerepel, más oldalakon 400kg van megadva.

 

A felfújásához nem kell pumpa, szét kell nyitni, majd futva vagy széles, körkörös mozdulatokkal a levegőt bele kell pumpálni. Nem nehéz, de technikás. Kis gyakorlással könnyen fog menni. Ha fúj egy kis szél, akkor még könnyebb. Nem kell keményre fújni, mert az összehajtás és lezárás után elég kemény lesz.

Elvileg 400 kilót elbír, ez azt jelenti, hogy két felnőtt személy is kényelmesen használhatja, több felnőtt a méretéből kifolyólag sem férne rá. A weboldalon figyelmeztetésként írják, hogy nem szabad rajta ugrálni, ezt minden felfújható dologra ráírják.

A termék értékelései is jók, én már meg is rendeltem. A termék úton van, ha megérkezik, részletesen beszámolok a tapasztalatokról!

Tesztet itt olvashattok róla.

Az IPRee felfújható kanapé a Banggoodon akciósan 4300 Forintért kapható.

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz facebook csoportunkhoz is!

 

2 komment
Címkék: ajánló banggood

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr6012479113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2017.05.04. 13:19:03

@Roskovitz: Nem, de már úton van :) Én is ebben az akcióban rendeltem meg.
Felhasználói visszajelzéseket olvastam róla és azok elég jók. Ha megjön, akkor bővítem a cikket a teszt részével.
süti beállítások módosítása