Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Hogyan tesztelik a telefonok tartósságát - Bluboo S1 teszt videó

2017. október 22. 17:30 - Kinai cuccok blog

telefonok-tartos-tesztelese-bluboo-s1-tartos-teszt-video2.pngAmikor a telefonokat gyártják, a hibás alkatrészek vagy a gyártás során felmerülő hibák miatt előfordulhatnak olyan problémák, amelyek csak tartós használat esetén derülnek ki. Ezért a minőségre törekvő gyártók a gyártósorról rendszeresen kiemelnek egy-egy példányt és tartós teszteknek vetik alá.

 

 

 

A teszt során a készüléket a teljes élettartama alatt felmerülő terhelésnek vetik alá, ahogy az alábbi videón is látható: 

 

 

A Bluboo S1 készülék itt kapható: GearBestBanggood, Ebay, AliExpress

Bluboo S8 készülék teszt.

 

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

 

1 komment
Címkék: érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr2213050042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zevilaga 2017.10.24. 21:24:54

Tök érdekes videó, nagyon szimpatikus, hogy nem egy Sonyt, hanem a mifelénk névtelennek minősülő Blueboot tesztelik ilyen komoly cuccokkal. Voltam annál a cégnél, amelyik a Dellnek a periféria tesztjeit végzi. Pl. láttam azt a gépet, ami pneumatikusan mozgó ujjszimulátorral (hasonló a fenti videón a gombnyomogatós tesztben szereplő "ujjakhoz") tesztelték a mindenki által ismert Dell desktop billentyűzetet (azt a fura kontúrosat) gombonként 1 000 000 lenyomást szimuláltak a teljes billentyűzeten véletlenszerűen - ezt párhuzamosan végezték 4 billentyűzeten. A teszt során két hétig éjjel-nappal nyomogatták a billentyűket, és naponta ellenőrizték hogy minden gomb működik-e még. Az lett az eredmény, hogy 1m leütést mindegyik gomb bírt, és a billentyűk 99,9%-a bírta az 1,5m-t is. Tehát a tömeggyártásban is ott a minőség, hála a hasonló teszteknek.
süti beállítások módosítása