Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

PaMu Scroll bt5.0-Fülhallgató teszt

2019. március 21. 23:18 - Tomi0529

PaMu Scroll Bt 5.0 Earphones

 

Vezetéknélküli világban élünk, a madzagok lassan teljesen eltűnnek, már, amiket el lehet tüntetni. Egyre több gyártó kínál vezetéknélküli fülhallgatókat, a legtöbb részük pocsék minőségűek, ami meg jó az sajnos nagyon drága. De rátaláltam egy kickstarteres termékre, vettem a bátorságot és megrendeltem, de menetközben már a Gearbest is árulja a PaMu scroll Bt 5.0 fülhallgatóját-earbudsét.

Doboz, dizájn 

A termék egy szép letisztult fehér dobozkában érkezik, egy használati útmutatóval, a fülhallgatóval és annak tölthető bölcsőjével, egy micro usb kábellel és a különféle méretű gumikkal.

A fülhallgató 4 féle színben kapható. Vásárolható hozzá vezetéknélküli töltő, dokkoló, amit a fülhallgató bölcső aljára, a töltőportba kell csatlakoztatni.

A fülhallgató egy szép kerek-henger szerű bőrrel bevont, gyönyörű varrással a szélén készült, aminek a zárja, mágneses, illetve a fülhallgatók is mágnesesen csusszannak a helyükre. Egyszerűen remek dizájnt találtak ki a mérnökök.

 

 

 

Használat

 

Használni nagyon egyszerű a fülest, kivesszük a töltő bölcsőből, majd bedugjuk a fülünkbe és párosítjuk a telefonunkal. A fülhallgatón egy érintő panel is kapott helyet, illetve 1-1 mikrofon. Így telefonálni is lehet, nem csak zenét hallgatni. Az érintőpanel a hívás fogadás-tiltást, illetve a zene tovább, vissza, és ha engedélyezve van a telefonunkon a hangvezérlés azt is előtudja hívni. Ios esetén Siri, Samsungnál Bixbyt.

A termék nagyon könnyű mindössze 5gramm/ fülhallgató. Így nem vesszük észre, hogy húzná a fülünket, illetve kiesni futás közben sem fog, hála a gondos tervezésnek.

Hangminősége meghazudtolja a méreg drága társait, nagyon szépen és jól szól. Ez egy valóban tökéletesen összerakott fülhallgató. Szépek a mélyek és a magas, illetve a középtartomány is remek.

Az akkumulátor 3.5óráig bírja ezt egyébként közepes hangerőt valóban tudja, de ha kivesszük a fülünkből és behelyezzük a bölcsőbe, már töltődik is tovább, ami többször képes feltölteni. A bölcső tetején 4db led található, ami mutatja a bölcső akkumulátor szintjét.A bölcső része tölthető. Az esőtől sem kell féltenünk ugyanis mérsékelten vízálló, illetve autóban használhatjuk mono módban is a fülhallgatót.

 

 

 

 

 

 

 

Összegzés

 

Egy ritka nagyon jó minőségű fülhallgatót sikerült legyártani ami még megfizethető, kezdetben csak az Indiegogo oldalról lehetett beszerezni előrendeléssel, de akkoriban még olcsóbb volt. A dizájn és hangminőség profi. Ritkán lehet elmondani ezt egy fülhallgatóról, ami szép és jó árazást kapjon.

Működik Ios illetve Androiddal is. Apple számítógépeket nem szereti, ott nagyon csúnyán lebutítja a hangzást,(Talán az SBC kódolás miatt) így aki almás számítógéppel akarja használni az ne vásárolja meg.

 

 

 

Pro                                                                Kontra

-Kiváló minőség                                         -3.5óra lejátszás

-Tökéletes hangzás                                   -Vezeték nélküli töltő csak extraként vásárolható +10usd

-Jó árazás                                                     -Nincs hangerő szabályozás

-Szép dizájn

-Könnyű és nem esik ki a fülből

-Vezetéknélküli tölthetőség ,csak extraként

-Visszajelző led

-Érintőpanel

-Mikrofon

-Monó modban használat

 

 

hol kapható:https://www.indiegogo.com/projects/pamu-scroll-bt-5-0-earphones-with-wireless-charge#/

 

https://www.gearbest.com/headsets/pp_009894683856.html

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr1815554096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása