Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

Hatszögletű zenedoboz - Blitzwolf BW-AS2 Bluetooth hangszóró - Teszt

2019. június 17. 00:24 - Tomi0529

Egyre jobb kinézetű vezeték nélküli hangszórókat készítenek mostanság, de nem csak szépek, hanem jól is szólnak. A kínai gyártók egyre ügyesebbek, ezért már egész olcsón hozzájuthatunk a jó minőségű termékeikhez. Ez most sincs másképp a Blitzwolf termékcsalád egyik tagjával a Blitzwolf BW-AS2-vel.

Doboz

A szokásos fehér zöld, amolyan "Blitzwolfos" dobozban érkezik a termék. Kapunk egy microUSB töltőkábelt, egy 3.5mm jack csatlakozót, egy használati útmutatót és természetesen magát a hangfalat.

Dizájn

Amint kivesszük a dobozból a hangfalt rácsodálkozunk egy nem mindennapi dizájnú és súlyú hangfalra. Ugyanis méretéhez képest, elég nehéz.

Ha nevet kellene adnom a dizájnnak, azt mondanám, hogy: Iroda stílus. Miért is? Ez a hangfal nem függőlegesen áll, hanem fekszik. El tudnám képzelni egy irodistának a számítógépe előtt, vagy a telefon mellett. Szép fém pöttyös rács veszi körbe a hangfalat, illetve minőségi műanyag borítja a többi részét. Látszik, hogy igyekeztek a minőségre törekedni. Elől hat darab gombot találunk, hangerő, play/pause, egy hívás felvevő gombot, mód gombot és power gombot.

Láthatunk még rajta négy darab hófehér led pöttyöt, ami az akkumulátor szintet mutatja folyamatosan. Mások is eltanulhatnák ezt a funkciót! Hátul találunk egy reset gombot, egy TF kártya helyet, egy aux bemenetet, egy microUSB és egy 18 voltos töltő portot. Mind a kettő porttal tölthetjük a hangfalt.

 

Használat

A csatlakozás egyszerű, kábellel, TF kártyával vagy Bluetooth 4.2-vel lehetséges.

A hangzása kristálytiszta. Szép magas, szép közép és elegendő mély. Bár a mélynyomó mintha csak magasabb hangerőnél kapcsolna be igazán. Érezni a minőséget, nem hallani semmilyen alapzajt, sistergést zümmögést, stb.

2 x 5 Wattos sugárzót és egy darab 30 Wattos mélynyomót építettek a hangfalba. Ezért ilyen nehéz... 1.1kg, a minőségnek súlya van. Minden hangzási tartomány rendben van, talán a hang szórása, ami kicsit furcsa. Olyan érzés, mintha alulról jönne a hangzása és nem szemből. Ez picit zavaróbb lehet, de persze megszokás kérdése.

Találunk benne egy telefon kihangosító funkciót, így ha hívásunk érkezik be, tudunk telefonálni a hangfal segítségével. Nem kell tartanunk a lemerüléstől sem, ugyanis 5200mAh-ás akkumulátor került a szerkezetbe, ami maximális hangerőn 2.5 órát, 70%-os hangerőn pedig 4-5 órát bír. Így ha normális hangerőn hallgatjuk, kihozhatunk belőle akár 8 órát is, ami már tényleg nagyon sok. Tölthetjük microUSB-n keresztül, 5 óra töltési idővel kell számolnunk, de ha rendelkezünk gyors töltővel és 18 Voltos adapterrel, akkor lecsökkenthetjük a töltési időt mindössze 2-3 órára. Sajnos ez az adapter nem tartozék! Bár nem értem, hogy miért nem inkább a QC 3-as szabványt rakták bele, ha lehet gyors tölteni...

Összegzés

Szokásához híven a Blitzwolf megint egy remek eszközt alkotott. Egy amolyan mindenes hangfalt rakott össze. Bár aki a nagyon erős mély basszust szereti, akkor ezt nem neki találták ki. Szép magas-közép-mély 20-20khz tartományban mozog 75dB-el. Méretéhez képest, meglepően hangos és nem torzít magas hangerőnél sem. Nagyon szuper, hogy végre 4db led folyamatosan mutatja az akksi szintet, ezt sok gyártó valamiért lehagyja. Pedig egy akkumulátoros eszköznél szerintem fontos. Kár, hogy nem kapunk gyárilag gyorstöltőt hozzá, ha már tudja az eszköz...

Méretei 230mm x 125mm x 60mm, a súlya 1,1kg

Pro

  • Szép dizájn                                                 
  • Állapot jelző led                                        
  • Telefon kihangosító
  • Gyorstöltési lehetőség
  • Minőségi anyag használat

Kontra

  • Gyorstöltő csak extra
  • Hangzási szög picit

Hol kapható

A Banggoodon Áfa és Vám mentesen rendelhető:

Blitzwolf - BW-AS2

Ha vásárolnál, kérlek a linkünkön keresztül tedd, ezzel is támogatod a munkánkat! Köszönjük!

Lájkold a Facebook oldalunkat, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz is!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr6215554034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása