Kínai termékek szubjektív tesztje

Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)

iLike BSP-2180 Bluetooth hangszóró - Teszt

2018. február 21. 11:30 - Kinai cuccok blog

ilike-bsp-2180-bluetooth-hangszoro-teszt-00.jpg

Az iLike BSP-2180-t itthon vásároltuk, dobozán is magyar feliratok találhatóak. A márkaneve és a típusszáma is kitalált, máshol ezzel a névvel nem találjuk meg. Kíváncsi lennék a BSP-család többi tagjára is :D

De mivel ez a testvéremé, és nekem is feltétlenül kellett, hogy legyen saját, szétnéztem az interneten, külföldről honnét lehetne beszerezni. Meg is találtam, én 3,5-4 dollár körül vettem, ami átszámítva olyan 1000-1200 forint volt. Most kicsivel drágábban, 5,65-ért találtam meg csak.

Az enyém annyiban különbözik, hogy kék illetve az aktivált  funkciót közlő hang másmilyen. Ezen kívül mindenben azonosak. Így a saját képeken ezüst illusztrálja az írásomat, mert a kék kölcsön adtam.

Külseje masszív, tulajdonképpen egy kívül díszített alumínium cső darab, aminek az alján van egy akkumulátor az elektronikával, fölötte a 3W-os hangszóró, amit egy védő ráccsal zártak.
Klasszikus telefon ki hangosításra is jó, Bluetooth kapcsolattal. Beépített mikrofonja is van. Ami érdekes, hogy memória kártyáról is képes zenét lejátszani illetve beépített rádió is van benne. Ha nem lenne elég, akkor az USB töltő kábelén van jack csatlakozó a klasszikus AUX kapcsolathoz is.

Kezelése egyszerű. Egy kapcsoló és egy kezelő gomb van rajta. Kikapcsolt állapotban középen van a funkcióválasztó gomb. Balra Bluetooth és az AUX, jobbra a rádió és a memória kártya.
A képen látható Play/Pouse -, +, jelű kis ide-oda billenő és benyomható kapcsolóval tudunk navigálni.
Például ha bekapcsoljuk, és memória kártyáról akarunk, zenét hallgatni jobbra kattintjuk a bekapcsoló gombot. Ha bemondja, hogy a rádió megy, akkor a play gombot hosszan nyomva, tartva átváltjuk a memória kártyára. Ezt is mondani fogja, és akkor elengedhetjük a gombot.
Röviden megnyomva Play/Pause a hangosítás/zeneszám léptetés logikája is ugyan ez. Hosszan balra tartva lehalkul, hosszan jobbra felhangosodik. Röviden kapcsolva váltja a számokat.

Hangzása árához és méretéhez képest meglepően jó, illetve a hangereje is megfelelő. 2 óra töltéssel 3 órát képes üzemelni, de USB töltőre dugva töltés közben is működtethető.

Itthon 5000 forintért kapható.

Az Aliexpressen 6 dollár körül vásárolható meg.

A tesztért köszönet Mucsi Gábornak!

Lájkold a blog facebook oldalát, ahol további akciókat és érdekességeket találsz!

Csatlakozz facebook csoportunkhoz is!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaicuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr9713685054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása